Connect with us

Hirdetés

technokrata

SWiSH a maximumon

Laptop

SWiSH a maximumon

Kétévi szorgos munka gyümölcse érett be az ausztrál fejlesztőcégnél: szeptember 3-án megjelent a termékcsalád SWiSHmax nevű tagja.

A középső családtaghoz képest a legnagyobb újítás a parancsfile-ok támogatása a SWiSHscript nyelvvel. A vagy félszáz készen kapott script felhasználásával akár kezdők is speciális interaktivitással és logikával fűszerezhetik Flash-animációikat. A parancsfile-ok testreszabása és saját scriptek készítése a két módban használható szerkesztővel végezhető; a debuggerrel pedig korrigálni lehet a hibákat.

A SWiSH2-höz képest 80 új effektust tartalmaz a SWiSHmax, ami leegyszerűsíti a szövegek, képek, grafikák animálását. Ez kibővíthető a saját készítésű, speciális matematikai scripteket és testreszabható vezérlőelemeket tartalmazó hatásokkal. Valamennyi effekt egyszerre több objektumhoz is hozzáadható.

Bővült a rajzoló eszközök köre: komplex alakzatszerkesztő tulajdonságok is kerültek a programba, amivel könnyen módosítható a perspektíva, a méret vagy a forgatás iránya. A bevitel és a dinamikus szöveg funkciókkal kitölthető űrlapok állíthatók össze. Szabályozható a fényerő, a kontraszt és az átlátszóság.

Importálni tud bármilyen más Flash-tervezővel készített SWF animációt, ő maga pedig a Flash 6 lejátszó által támogatott tömörítési technológiát ismeri, a kész mű Flash Projector végrehajtható file-ként exportálható. A képkockasebesség szinkronizálással pontosíthatók a hangok és az animáció. A többé nem látható vagy a ˝színfalak˝ mögött rejtőző objektumok automatikus eltávolításával csökkenthető az SWF-file mérete.

Szeptember 30-ig bevezető áron, 30.200 forint helyett 24.150 forintért szerezhető be a Soft-Trans-nál a feloldó kód. A SWiSH2 és a SWiSHlite regisztrált felhasználói kedvezményes áron válthatnak át.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés