Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Fujitsu ETERNUS All-Flash tárolója felgyorsítja a digitalizációt

Dotkom

A Fujitsu ETERNUS All-Flash tárolója felgyorsítja a digitalizációt

A Fujitsu ETERNUS All-Flash tárolója felgyorsítja a digitalizációt

A Fujitsu bejelentése szerint az SAP az SAP HANA platform nagyvállalati tárolómegoldásává minősítette a Fujitsu ETERNUS AF650 all-flash tárolórendszert.

A különálló megoldásként vagy a PRIMEFLEX for SAP HANA integrált rendszer részeként beszerezhető, 12 TB központi memória tárkapacitású és 3 PB összkapacitású ETERNUS AF650 rendkívül megbízható, nonstop működéssel támogatja az SAP HANA-n futó memórialapú számítási rendszereket.

 

Ahogy az all-flash meghajtók használata egyre jobban terjed és egyre elfogadottabbá válik a nagyvállalati alkalmazásoknál és adatbázisoknál, a Fujitsu ETERNUS AF650 villámgyors válaszidővel javítja az SAP HANA-n futó feladatok teljesítményét – fokozva ezzel az adatok rendelkezésre állását és integritását. A rendszer fejlesztései mérséklik az energiafogyasztást és ezen keresztül az üzemeltetés költségét.

Az ETERNUS AF650 ráadásul kevesebb helyet is foglal az adatközpontban az előző generációs rendszereknél – változatlan tárkapacitás mellett. Kapacitása tovább növelhető a Fujitsu piacvezető deduplikációs és adattömörítési technológiával, amelyek – adattípustól függően – akár ötszörösére is képesek kibővíteni a ténylegesen felhasználható tárkapacitást.

Az all-flash rendszerek rövidebb válaszideje megvalósíthatóbbá teszi a felhasználók számára a szerverek és az asztali környezet virtualizálását. A Fujitsu a PRIMEFLEX vShape megoldásba is integrálta a 740 TB maximális all-flash tárkapacitást nyújtó, belépő szintű ETERNUS AF250 tárolót. A nagyobb adatáteresztő kapacitásnak köszönhetően a szervezetek több virtuális gépet futtathatnak egy szerveren. A PRIMEFLEX vShape rendszert  tanúsították a VMware és a Microsoft piacvezető virtualizációs szoftvereihez. A PRIMEFLEX vShape a NetApp all-flash FAS-rendszerével is kapható.

Azoknak a szervezeteknek, amelyek számára a következő generációs hiperskálázható adatfeldolgozási környezetekhez szükséges bővíthetőség is fontos, a Fujitsu felső kategóriás ETERNUS DX8000 tárolórendszere már 70 PB maximális all-flash SSD-kapacitást biztosít. Így még a leggyorsabb ütemben és a legkiszámíthatatlanabb módon növekvő adattömeg esetén is elegendő bővítési lehetőséget kínálnak.

 

Ár és piaci bevezetés

A frissített Fujitsu ETERNUS AF250 és AF650 rendszerek, a PRIMEFLEX for SAP HANA, a PRIMEFLEX vShape és az ETERNUS DX8000 sorozat már jelenleg is világszerte kaphatók közvetlenül a Fujitsutól és egyes partnereitől. Az árak konfigurációtól és országtól függően változnak.

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés