Connect with us

Hirdetés

technokrata

ATI chipes grafikuskártyák várhatóak az ASUSTeK-től

Laptop

ATI chipes grafikuskártyák várhatóak az ASUSTeK-től

Tajvani források szerint az ASUSTeK szeptember végén ˝Powered by ATI˝ matricás, vagyis ATI Technologies alapokon nyugvó új termékekkel egészíti ki jelenlegi Nvidia alapú grafikus megoldásainak körét.

Amennyiben a pletykák igazak, az ATI Technologies számára komoly presztízsnövekedést jelent, hogy az ASUSTeK felveszi kínálatába a vállalat különböző termékeit. Az ATI Technologies számára egyébként már csak az is fontos lenne egy az ASUSTeK-kel kötendő szerződés, mert utóbbi tajvani cég a nagy rivális Nvidia egyik legközelebbi, legfontosabb partnere.

Arról nem szólnak a híradások, hogy az ASUSTeK az ATI Technologies-féle grafikus megoldások gyártásba vételét követően esetlegesen leállna az Nvidia alapú grafikuskártyák gyártásával, erre azonban vajmi kevés esély mutatkozik, vagyis egyszerűen arról van szó, hogy az ASUSTeK bővíteni kívánja termékcsaládját. Ide kapcsolódó hír, hogy az ASUS várhatóan még ebben az évben piacra fogja dobni első ˝Powered by ATI˝ matricás alaplapjait, tehát a két vállalat kapcsolata egyre jobban virágzik.

Az üggyel kapcsolatban egyébként egyelőre sem az ASUSTeK, sem az ATI Technologies munkatársai nem kívántak nyilatkozni.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés