Connect with us

Hirdetés

technokrata

Tartalomszűrés Linuxra (is)

Laptop

Tartalomszűrés Linuxra (is)

SurfControl E-mail Filter hamarosan Linuxon is elérhetővé válik.

A SurfControl a jövőben a Linux szervereket használó cégek, szervezetek számára is elérhetővé teszi a teljes web, e-mail, azonnali üzenetküldő és P2P-szűrő megoldását, amely Windows alapon már bizonyított. Ennek a stratégiának a keretében folyik a SurfControl E-mail Filter linuxos változatának fejlesztése, kiegészítve a már létező linuxos Web Filtert, jelentette be Kevin Blakeman, a cég amerikai részlegének elnöke, az idei LinuxWorld kiállításon, San Franciscoban.

A linuxos E-mail Filter a SurfControl legfontosabb fejlesztése az elmúlt időszakban. Nem véletlenül! Egyre több vállalat használ Linux alapú megoldásokat, eszközöket – az IDC szerint a Linux napjainkban a leggyorsabban terjedő, a Windows és a Solaris után a harmadik legnépszerűbb szerver operációs rendszer. A SurfControl stratégiai partnerei között is számos olyan vezető IT céget találhatunk (például a Sun Microsystems vagy a Novell), amelyek szintén igyekeznek minél jobban kielégíteni a Linux alapú termékek, megoldások iránti egyre fokozottabban jelentkező keresletet.

A SurfControl E-mail Filter a tartalomfelismerést biztosító mesterséges intelligens algoritmusok, a több rétegű anti-spam és anti-vírus technológia, a széleskörű jelentéskészítési és elemzési lehetőségek, valamint az egyszerűen kezelhető felület segítségével biztosítja a szervezet belső információinak biztonságát, megelőzi a vírusfertőzések elterjedését valamint növeli a munkatársak és a hálózat hatékonyságát.

“Hazánkban a Linux már a kilencvenes évek dereka óta számos helyen fontos pozícióban bizonyított, a legnagyobb portálok és fontos vállalati kiszolgálók futnak Linux alatt.” – mondta Nemes Dániel, a SurfControl hazai képviselője, a Filtermax stratégiai igazgatója – “A Linux megbízható, nagy teljesítményű és költséghatékony alternatívának bizonyult. Meg vagyunk győződve arról, hogy a hamarosan megjelenő linuxos SurfControl E-mail Filter az itthon igen elterjedt linuxos levelező-szerverekkel integrálva megismétli a Windows-verzió sikerét.”

A SurfControl magyarországi képviselője a Filtermax, amely a SurfControl tartalomszűrő termékeinek hazai forgalmazása mellett további szolgáltatásokat – bevezetési tanácsadást, üzemeltetői és felhasználói oktatást, HR-, jogi és IT biztonsági tanácsadást is nyújt.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés