Connect with us

Hirdetés

technokrata

Duplázott a Montana

Laptop

Duplázott a Montana

A Montana Rt. a nemrég bejelentett Microsoft Gold Certified Partner for Collaborative Solutions partneri cím megújítása mellett egy újabb Microsoft Gold partneri cím megszerzéséről és egyúttal Oracle partneri szerződés megkötéséről számolt be.

A Montana elnyerte a Microsoft Gold Partner for Enterprise Systems címet
A Montana Rt. szakmai és technikai felkészültségének köszönhetően a közelmúltban elnyerte a rangos Microsoft Gold Partner for Enterprise Systems minősítést is. A minősítés megszerzésének előfeltétele volt, hogy a Montana a magasabb szintű technikai felkészültség mellett megfelelő felhasználói referenciákkal is rendelkezzen, bizonyítva ezzel, hogy a vállalati megoldások kiemelkedő szakértője. Az e cél érdekében megemlített referenciák a következők voltak: Brau Union Sörgyárak Rt. – Windows 2000, Exchange 2000 bevezetés; Phoenix Rubber Gumiipari Kft. – Windows 2000, Exchange 2000, ISA bevezetés, Windows NT migráció Windows 2000-re; Porsche Hungária Kereskedelmi Kft. – Windows NT 4.0 migráció Windows 2000-re.

A Microsoft Gold Certified Partner program
A Microsoft által nyújtott Program keretén belül kétféle, a Microsoft Certified Partner valamint a magasabb szintű Microsoft Gold Certified Partner minősítés szerezhető meg, különböző alkategóriákban. A Program keretén belül tevékenykedő partnerek olyan független vállalatok, cégek, szervezetek, melyek profilja elsősorban a vezető számítástechnikai technológiákkal kapcsolatos üzleti tevékenységekre irányul.

A MGCP for Enterprise Systems cím elnyeréséhez nélkülözhetetlen legalább 4 olyan kolléga, aki rendelkezik a Microsoft Certified Professional minősítéssel, kettő közülük MCSD vagy MCSEs (Windows 2000), MCSDs, vagy MCDBA kvalifikációval. Ezen elvárásokat bőven túlteljesítve a Montana Rt. szakemberei közül négyen MCDBA, nyolcan MCSE, és 13-an MCSD minősítéssel rendelkeznek, nem beszélve arról, hogy összesen 27 montanás rendelkezik MCP minősítéssel.

Montana partneri szerződést kötött az Oracle Hungary Rt.-vel
A közelmúltban a Montana Rt. partneri szerződés kötött az Oracle Hungary Rt.-vel. A partneri együttműködésnek köszönhetően a jövőben a Montana Rt. közvetlenül tudja forgalmazni Oracle adatbáziskezelő, ERP és egyéb szoftveres megoldásait. A Montana emellett az Oracle szoftver forgalmazására kormányzati területen is alkalmas tekintettel arra, hogy a partneri szerződés mellett közbeszerzési partnerré is vált.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés