Connect with us

Hirdetés

technokrata

CA AllFusion Harvest CM – már kapható

Laptop

CA AllFusion Harvest CM – már kapható

A Computer Associates bejelentette, hogy már kapható hatékony szoftver konfigurációmenedzsment megoldása, az AllFusion Harvest Change Manager (AllFusion Harvest CM), amely az IBM WebSphere Studio 5.0-ben megírt üzleti alkalmazások összehangolt, gyors átadását teszi lehetővé.

Az AllFusion Harvest CM alkalmazásával a fejlesztők a kritikus változáskezelő feladatokat a WebSphere Studio környezetből közvetlenül hajthatják végre – ez által egyszerűen lehet hatékony változáskezelés felügyeletet érvényesíteni.

Az új változat egyéb fontos fejlesztő platformok széles körét, köztük a Microsoft Visual Studio .NET-et és a Sybase PowerBuildert is támogatja, de illeszkedik a nyílt forráskódú Eclipse 2.0 platformba is. Az ismétlődő folyamatok meghatározásával és automatizálásával, illetve a szoftverfejlesztő folyamat szakaszaiban felügyelet és elszámoltatási lehetőség biztosításával az AllFusion Harvest CM a fejlesztett alkalmazások minőségét, és a fejlesztő csapatok hatékonyságát egyaránt növeli.

”Az AllFusion Harvest Change Manager segítségével a WebSphere alkalmazásfejlesztés egyszerűvé válik, mert a változásokat annak tudatában hajthatjuk végre, hogy azokat 100%-osan letesztelték, és jóváhagyták, mielőtt éles környezetünkben bevezetjük” – mondja Niels-K. Soegaard, a dán Danske Bank projektvezetője. “Olyan praktikus folyamatautomatizálást is biztosít, aminek segítségével a teljes szoftverfejlesztő életciklus korszerűsíthető.”

A legjobb fejlesztő eszközként az AllFusion Harvest CM megkapta a 2002. évi LinuxWorld Nyílt Forráskódú Termék Nívódíjat, és a JAVA Development Journal 2001. évi “Legjobb Kódvédelmi Eszköz” (Best Code Protection Tool) díját.

Az AllFusion Harvest Change Manager egyik eleme a CA AllFusion változáskezelő programcsomagjának, amely változás felügyelethez, összetettség kezeléshez, és az informatika változáskezelő folyamatainak automatizálásához biztosít korszerű megoldásokat. Társmegoldásai közé tartozik az AllFusion Change Manager Enterprise Workbench, és az AllFusion Endevor Change Manager.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés