Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Montana újra elnyerte a Microsoft Gold Certified Partneri minősítést

Laptop

A Montana újra elnyerte a Microsoft Gold Certified Partneri minősítést

A Montana Rt. másodszor nyerte el a Microsoft Gold Partneri minősítés Collaborative Solutions (csoportmunka és portál megoldások – Exchange Server, SQL Server, Sharepoint és Commerce Server) termékkörben. A minősítés megszerzésének előfeltétele a magas szintű felkészültség mellett a releváns felhasználói referencia volt.

A Montana a Microsoft Gold Certified Partner programhoz csatlakozásakor olyan üzleti előnyökhöz jut, melyek segítségével a jövőben egyszerűbben és hatékonyabban oldhatja meg ügyfelei támogatását, kiszolgálását, alkalmazottaik képzését, illetve informatikai rendszerük fenntartását és/vagy integrálását üzleti tevékenységükbe.

A Microsoft Gold Certified Partner program
A Microsoft által nyújtott Program keretén belül kétféle, a Microsoft Certified Partner valamint a magasabb szintű a Montana Rt. által most felújított Microsoft Gold Certified Partneri minősítés szerezhető meg, különböző alkategóriákban. A Program keretén belül tevékenykedő partnerek olyan független vállalatok, cégek, szervezetek, melyek profilja elsősorban a vezető számítástechnikai technológiákkal kapcsolatos üzleti tevékenységekre irányul.

A Microsoft Gold Partneri minősítés referenciái a következők voltak:
– Vám és Pénzügyőrség Országos Parancsnoksága A Montana Rt. a VPOP-nál 50 felhasználó számára iktatási megoldását és levelezőrendszert vezetett be. A megoldást a Montana saját fejlesztésű MonDoc csoportmunka támogató rendszer iratkezelő modulja jelenti, amely az avval párhuzamosan bevezetendő Microsoft Exchange alapú levelező és csoportmunka támogató rendszerre épül. A fejlesztés célja, az iktatási folyamat automatizálása egy elektronikus iktatási rendszer segítségével.
– Bross Holding Rt. A fejlesztés célja a Bross Megbízóinak és Ügyfeleinek kiszolgálására szánt, callcenterrel támogatott, központi titkársági funkciókat ellátó integrált szolgáltató rendszer kiépítése. A Bross a MonDoc integrált irodai és csoportmunka rendszert választotta e célra.
– Brau Union Hungaria Sörgyárak Rt. A Montana Rt. nyerte el azt a lehetőséget, hogy a Brau Union Hungaria Sörgyár Rt.-nél egy több lépcsőben megvalósítandó integrált informatikai rendszert megtervezzen, bevezessen, és konfiguráljon, valamint, hogy ezzel párhuzamosan, egy vállalati portált alakítson ki. A Montana sikeresen bevezette a saját fejlesztésű intranetes portáljának, a MonLine-nek legújabb .Net-es változatát, a Microsoft Exchange levelező és csoportmunka rendszert, illetve egy a Microsoft Active Directory-ra épülő címtárszolgáltatást.

A MGCP for Collaborative Solutions cím elnyeréséhez szükséges legalább 4 olyan kolléga, aki rendelkezik a Microsoft Certified Professional minősítéssel, kettő közülük MCSD vagy MCSEs (Windows 2000), MCSDs, vagy MCDBA kvalifikációval. Ezen elvárásokat messze túlteljesítve a Montana Rt. szakemberei közül négyen MCDBA, nyolcan MCSE, és 13-an MCSD minősítéssel rendelkeznek, továbbá összesen 27 szakember rendelkezik MCP minősítéssel.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés