Connect with us

Hirdetés

technokrata

Dell Precision M50 – noteszgép az igazán nagy teljesítményt igénylőknek

Laptop

Dell Precision M50 – noteszgép az igazán nagy teljesítményt igénylőknek

A Dell ezen modelljében az Nvidia legújabb fejlesztésű grafikus processzora teljesít szolgálatot, aminek hatása meg is látszik a teljesítményen.

A Precision M50-es noteszgép mobil Pentium 4-essel van felszerelve. Ebből a processzorból 2, 2,2 vagy 2,4 GHz-es változatok kerülhetnek a notebookba, a vásárló igényének megfelelően. Két memóriafoglalattal rendelkezik, alapkiépítettségben 256 MB-nyi operatív tár felett uralkodhat a gép operációs rendszere (ez egyébként 1 GB-ig bővíthető).

Háttértára egy 60 GB-os, 5400 RPM-es, ATA-100-as merevlemez lehet – de lehetőség van külső winchester használatára is. Optikai meghajtó gyanánt egy CD-író (8-4-24) vagy egy kombó DVD/CD-RW (8-8-8-24) kerülhet a noteszgépbe. Lehetőség van floppy meghajtó csatlakoztatására is, ám ez már csak a bővítőmodul felhasználásával tehető meg.

LCD-je egy 15 colos, aktívmátrixos TFT, mely a Dell Ultrasharp típusába tartozik. A kijelző alá egy Nvidia Quadro4 500 Go GL vagy 700 Go GL dolgozhat – így a noteszgép igen impresszív grafikus teljesítményt képes leadni. Akkumulátora a már megszokott lítium-ion technológiára épül; a gép üzemidejének növelésére egy második akku beszerelésével nyílik lehetőség.

A noteszgép rendelkezik 56 Kbps-os modemmel, 10/100-as Ethernet csatolóval és vezetékmentes kapcsolatra (IEEE 1394) is képes. Két USB, egy soros és egy párhuzamos, valamint egy PS/2-es csatlakozóval is felszerelték.

Alapkiépítettség esetén nem éppen alacsony árat számítanak fel a Precision M50-esért: megközelítőleg 3300 dollárba kerül a notebook alapváltozata.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés