Connect with us

Hirdetés

technokrata

Morgan Hill – teljes körű kommunikáció a NextiraOne-nak

Laptop

Morgan Hill – teljes körű kommunikáció a NextiraOne-nak

A Morgan Hill Consulting nyerte a NextiraOne teljes körű kommunikációs tevékenységének elvégzésére kiírt tenderét.

A NextiraOne Magyarország teljes körű kommunikációs tevékenységének elvégzésére kiírt tenderét nyerte meg a Morgan Hill Consulting. A korábban az Alcatel e-Business üzletágaként ismert cég új szolgáltatások és termékek bevezetésével jelenik meg az IT és telekom szektorban és piaci bevezetéséhez kapcsolódó, illetve további kommunikációs tevékenységeinek ellátására kérte fel az ügynökséget.

Az kommunikációtechnológia teljes palettáját lefedő NextiraOne Magyarország ügyvezető igazgatója, Tóth Ottó elmondása szerint a Kft. továbbra is ellátja Magyarországon az Alcatel üzleti kommunikációs piacra szánt termékeinek és megoldásainak kis- és nagykereskedelmét, telepítését és üzemeltetését, ugyanakkor további gyártók termékei kerülnek be a kínálatukba és új szolgáltatásokat is nyújtanak ügyfeleiknek. Példaként említette a hálózatbiztonsági megoldások telepítését és ellenőrzését, illetve teljes IT rendszerek üzemeltetését.

„Az ezen új tevékenységi körökkel kiegészülő portfolió kommunikációjára, valamint a magyarországi leányvállalat arculati elemeinek tervezésére, kivitelezésére kerestünk egy magyarországi, de meggyőző ügyfélkörrel és biztos szakmai háttérrel bíró ügynökséget, amire a Morgan Hill-ben találtunk rá” – tette hozzá Tóth Ottó.

Az ügynökség olyan partnereket kezel, mint a KLM Holland Királyi Légitársaság, az Európai Bizottság Magyarországi delegációja, vagy – egy kiemelkedően sikeres kampány erejéig – az Amstel Sörgyárak Rt. Heineken divíziója.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés