Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az Adobe gondolt a kisfelhasználókra is: új Photoshop Album

Laptop

Az Adobe gondolt a kisfelhasználókra is: új Photoshop Album

Az Adobe új windowsos programjával több ezer digitális fényképet lehet kezelni, javítani, megosztani és konzerválni.

Az Adobe Photoshop Album a digitális fényképezés legnagyobb fejfájását oldja meg: hogyan lehet a számítógépeken összegyűlt több ezer fényképet megtalálni, kijavítani, megosztani és konzerválni?

A Photoshop Album a képek rendezéséhez egy egyszerű ˝címkéző˝ rendszert alkalmazva maga mögött hagyja a konkurenciát, és a Photoshop képfelbontás-javító technológiáját bevetve egyszerű, kiváló minőségű szerkesztést biztosít egyetlen egérkattintásra. Emellett a Photoshop Album az egyetlen házi digitális fényképészeti termék, amellyel a mindenütt előforduló Adobe Portable Document Format (PDF) előnyeit kihasználva gyerekjáték digitális fényképeinket a családdal és a barátokkal megosztani.

Albumos képrendezés

Az Adobe Photoshop Album a megtekintendő digitális képek ezreit gyűjti össze a fényképtartóban, és azokat dátum szerint automatikusan rendezi. Erről a helyről nem nehéz egy adott képet megtalálni: az időtengelyes betekintőben az egy adott idő alatt felvett képek látszanak, míg egy részletes naptárnézet mutatja pontosan a napot, és hónapot, amikor egy adott pillanatot elkaptunk. A felhasználók vizuális címkéket készíthetnek, hogy azonnal megtalálják kedvenc helyek, események, emberek, vagy bármely más téma képét, bármekkorára is hízzon a fényképgyűjtemény.

Szerkesztés Photoshop precizitással

A képek nem mindig olyanra sikerülnek, amilyennek szeretnénk, ezért a Photoshop Album egykattintásos szerkesztő eszközökkel szolgál a leggyakoribb problémák, így például a vörösszem effektus, a színhelyesség, az élesség és a fényerő állításához. Bonyolultabb szerkesztésekhez a Photoshop Album egyszerűen integrálható az Adobe Photoshop Elements 2.0-vel, amely fotóbarátoknak és amatőr fényképészeknek szánt képszerkesztő program. Talán még ennél is fontosabb, hogy a Photoshop Album CD-re és DVD-re tud menteni, így biztosítja az emlékek megőrzését a következő nemzedékek számára.

Az Adobe PDF-fel biztos a megosztás

A Photoshop Albummal a felhasználók szórakoztató diavetítéseken képekben oszthatják meg a velük történteket, bennük felirattal, videó klipekkel, és aláfestő zenével. A sablonokból építkező diabemutatók Adobe PDF formátumban készülnek, így bárkivel megoszthatók, aki az ingyenes Adobe Acrobat Reader programot használja. Minthogy a program már fél milliárd feletti példányszámban több platformon is megtalálható, a Photoshop Albummal vége a találgatásoknak, hogy a képeket milyen formátumba mentsük el, hogy a címzett meg tudja majd nézni azokat.

Az Adobe Photoshop Album online kapcsolatokon keresztül nyomtatási, és más professzionális fényképészeti szolgáltatásokat nyújt, és egy könnyen érthető varázsló segíti a felhasználókat abban, hogy kártyákat, naptárakat, albumokat, internetes fényképalbumokat, de akár háromdimenziós internetes képtárakat is mindössze néhány egérkattintással állítsanak össze. Az internetes szolgáltatások országonként változhatnak.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés