Connect with us

Hirdetés

technokrata

Gyászoljuk dr. Pósvári Sándor újságíró kollégánkat

Laptop

Gyászoljuk dr. Pósvári Sándor újságíró kollégánkat

Elhunyt dr. Pósvári Sándor, az Euroastra Magazin tulajdonos-főszerkesztője, a Magyar Internetezők- és Számítógép-használók Magánegyletének (MIME) elnöke.

2002. december 19-én, 52 éves korában elhunyt a hazai IT újságírószakma egyik kiválósága, dr. Pósvári Sándor újságíró, a EuroAstra Internet Magazin alapító-főszerkesztője, a Magyar Internet- és Számítógép-használók Magánegyletének (MIME) elnöke, a Magyar Internet és Digitális Média Kamara (MINK) előkészítő bizottságának tagja.

Pósvári lehetőségeihez mérten sokat tett a hazai számítógép- és Internet-felhasználókért, számtalan esetben nyújtott segítséget számukra a szolgáltatókkal vagy egyéb szervezetekkel támadt jogvitákban. Legutóbb a Matávtól távozó szakembereknek nyújtott segédkezet az elhelyezkedéshez – nem kis sikerrel -, emellett a MINK felállításával egy olyan közcélú feladatokat ellátó lobbiszervezetet kívánt létrehozni, amely a magyar internetezők egységes érdekvédelmi szervezeteként üzemelt volna.

Mint az egész hazai újságírószakmát, úgy a Terminal Szerkesztőségét is megrendítette a hír, egyben őszinte együttérzésünket fejezzük ki a tragédiával kapcsolatban.

˝Akkor a tanultak ragyogni fognak, mint az égboltozat fénye, s akik igazságra oktattak sokakat, tündökölnek örökkön örökké.˝ (Dániel 12, 3)



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés