Connect with us

technokrata

CA és West McLaren Mercedes – a Forma 1-es versenyautók és operációs rendszereik

Laptop

CA és West McLaren Mercedes – a Forma 1-es versenyautók és operációs rendszereik

A Computer Associates és a Forma 1-es West McLaren Mercedes csapat kiszélesítette technológiai szövetségét azzal a céllal, hogy tovább fokozzák a csapat teljesítményét a versenyeken.

A megállapodás szerint a Computer Associates (CA) a McLaren számára olyan technikát biztosít, amely a létfontosságú informatikai rendszereket védi. A magas fokú rendelkezésre állást nyújtó BrightStor program folyamatos hozzáférést biztosít a kocsik és a boxok között élesben folyó telemetriai adatátvitelhez, de a Forma 1-es teszteken és versenyeken a McLaren kiszolgálóit is védi az operációs rendszer, vagy más programok összeomlásától.

A telemetrikus rendszer segítségével a Forma 1-es mérnökök valós időben elemezhetik az adatokat, a frissített paramétereket menet közben áttölthetik az autókra, és visszajelezhetnek a pilótáknak, hogy a pályán a lehető legjobb teljesítményt érhessék el.
Az így kiszélesített együttműködési szövetséggel a szponzorálás a jövőben még többet fog jelenteni egy szokványos marketing kapcsolatnál, mivel a CA elengedhetetlenül fontos technológiát szállít a West McLaren Mercedes csapatnak.

“A Forma 1 a legjobb tesztpálya a Computer Associates-hez hasonló vállalatok számára, mert technika fejlődésével a határok mindig tovább tolódnak. Biztos vagyok abban, hogy ez csak a kezdete azoknak a lehetőségeknek, amelyeket csapatunk ettől az együttműködéstől kaphat.” – mondta Ron Dennis, a TAG McLaren Csoport Elnök-vezérigazgatója.

A McLaren a CA átfogó vírusirtó megoldását, az eTrust Antivirus-t is alkalmazni fogja, hogy a csapat munkaállomásait teljes körű védelemmel lássa el a vírusok és más biztonsági kockázatokkal szemben. A megoldás a McLaren Mercedes számára kevesebb vírusfertőzést, automatikus frissítéseket és egyszerűbb menedzselést biztosít.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

samsung
galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
panasonic RZ S500W füllhallgató
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin