Connect with us

Hirdetés

technokrata

Magyar SMS-küldő és -fogadó szoftver

Laptop

Magyar SMS-küldő és -fogadó szoftver

A Preco által készített szoftver segítségével egy kényelmes felhasználói felületen keresztül lehet kihasználni az SMS-technológia előnyeit.

Az SMS-küldő és -fogadó szoftverrel maximálisan kihasználhatók az üzleti életben is egyre inkább elterjedt SMS-technológia jelentette előnyök. Segítségével félreértés nélkül közölhetők adatok és névre szóló, bizalmas információk is továbbíthatók. Tetszőleges létszámú csoport egyszerre értesíthető, és mivel a mobiltelefon legtöbbször kéznél van, a címzett az üzenetet azonnal fogadhatja.

A szoftver lehetővé teszi SMS küldését és fogadását szinte bármilyen GSM modemen, adapteren vagy telefonon keresztül. Lehetőség van egyidejűleg több GSM hardver használatára is. Egy számítógép-hálózat minden gépéről lehet üzeneteket küldeni és fogadni. Ha a kiszolgáló távolról is elérhető, az Interneten keresztül is használhatja a rendszert.

A program többfelhasználós – a felhasználók jelszó megadásával érhetik el a rendszert, a bejövő üzenetek címzést is tartalmazhatnak. Minden felhasználó létrehozhat formaüzeneteket, azokat több címzettnek is elküldheti. A címzett nevét a program automatikusan be tudja helyettesíteni. Emellett a küldött és fogadott üzeneteket a magyar ábécéhez leginkább hasonló formájúra alakítja úgy, hogy az minden készüléken jól olvasható legyen.

A felhasználó egyéni és közös számokat tárolhat, a neveket csoportokba rendezheti. v Beépíthető – A szoftver segítségével az SMS- szolgáltatás egyszerűen beépíthető más programokba és weboldalakra.

Hol és mikor használható? Az irodán kívül dolgozó munkatársakkal való kapcsolattartáskor, ügyfelek újdonságokról való gyors értesítésekor, rendelések felvételéhez, visszaigazolásához. Emellett berendezések távfelügyelete, távvezérlése is megvalósítható a programmal, és akár SMS-szavazást is le lehet bonyolítani vele.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés