Connect with us

technokrata

Magyar SMS-küldő és -fogadó szoftver

Laptop

Magyar SMS-küldő és -fogadó szoftver

A Preco által készített szoftver segítségével egy kényelmes felhasználói felületen keresztül lehet kihasználni az SMS-technológia előnyeit.

Az SMS-küldő és -fogadó szoftverrel maximálisan kihasználhatók az üzleti életben is egyre inkább elterjedt SMS-technológia jelentette előnyök. Segítségével félreértés nélkül közölhetők adatok és névre szóló, bizalmas információk is továbbíthatók. Tetszőleges létszámú csoport egyszerre értesíthető, és mivel a mobiltelefon legtöbbször kéznél van, a címzett az üzenetet azonnal fogadhatja.

A szoftver lehetővé teszi SMS küldését és fogadását szinte bármilyen GSM modemen, adapteren vagy telefonon keresztül. Lehetőség van egyidejűleg több GSM hardver használatára is. Egy számítógép-hálózat minden gépéről lehet üzeneteket küldeni és fogadni. Ha a kiszolgáló távolról is elérhető, az Interneten keresztül is használhatja a rendszert.

A program többfelhasználós – a felhasználók jelszó megadásával érhetik el a rendszert, a bejövő üzenetek címzést is tartalmazhatnak. Minden felhasználó létrehozhat formaüzeneteket, azokat több címzettnek is elküldheti. A címzett nevét a program automatikusan be tudja helyettesíteni. Emellett a küldött és fogadott üzeneteket a magyar ábécéhez leginkább hasonló formájúra alakítja úgy, hogy az minden készüléken jól olvasható legyen.

A felhasználó egyéni és közös számokat tárolhat, a neveket csoportokba rendezheti. v Beépíthető – A szoftver segítségével az SMS- szolgáltatás egyszerűen beépíthető más programokba és weboldalakra.

Hol és mikor használható? Az irodán kívül dolgozó munkatársakkal való kapcsolattartáskor, ügyfelek újdonságokról való gyors értesítésekor, rendelések felvételéhez, visszaigazolásához. Emellett berendezések távfelügyelete, távvezérlése is megvalósítható a programmal, és akár SMS-szavazást is le lehet bonyolítani vele.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Galaxy Tab S7
galaxy a32

SmartPhone

Megérkezett a Samsung Galaxy A32 5G

2021. február 14. vasárnap
htc vive cosmos

Kütyük

HTC VIVE Fagyos Akciók

2021. február 4. csütörtök

Kütyük

Vicces és hasznos kütyük

2021. február 3. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin