Connect with us

Hirdetés

technokrata

A SUN tovább csökkenti az adatközpontok költségeit és növeli rugalmasságukat

Laptop

A SUN tovább csökkenti az adatközpontok költségeit és növeli rugalmasságukat

A Capacity on Demand 2.0 továbbfejlesztett funkciói csökkentik a SUN Fire Midframe és felsőkategóriás szerverek beszerzési költségeit.

A SUN Microsystems által bemutatott Capacity on Demand 2.0 nagymértékben csökkenti a rendszerek beszerzési költségeit, ugyanakkor megnöveli az adatközpontok méretezhetőségét és rugalmasságát. A SUN Fire Midframe és felsőkategóriás rendszerek immár megvásárolhatók úgy, hogy ha a felhasználói igények nőnek, azonnal, egyszerűen és kis lépésekben – akár egyetlen processzoronként is – növelhető legyen a kapacitásuk. Szemben a versenytársakkal, akik extra díjat számítanak fel a hasonló funkciókért, a SUN a COD 2.0 rugalmasságát további költségektől mentesen kínálja.

A COD 2.0 a SUN Fire Link belső kapcsolati rendszerrel együtt debütált. A SUN szándéka, hogy támogassa vásárlóit a bonyolultság csökkentésében, az erőforrások maximális kihasználásában és az informatikai infrastruktúra hatékony felügyeletében az egyre inkább virtualizálttá váló adatközpontokban.

A COD 2.0-vel a SUN népszerű, ám korábban csak a SUN Enterprise 10000 szervereken elérhető vállalati funkcióját elérhetővé teszi az UltraSPARC III alapú SUN Fire 3800, illetve SUN Fire 15K szervereken is. A vásárlók SUN Fire rendszereik processzor- és memória-erőforrásait vásárláskor telepíthetik, de fizetniük csak akkor kell értük, ha ténylegesen felhasználják őket. A COD 2.0 önfigyelő funkciói feleslegessé teszik a távoli rendszerfelügyeletet és használat-kimutatásokat.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés