Connect with us

Hirdetés

technokrata

C++ Mobile Edition – mobil alkalmazásfejlesztés mesterfokon

Laptop

C++ Mobile Edition – mobil alkalmazásfejlesztés mesterfokon

A Borland bejelentette a C++ Mobile Edition terméket, amelyek a Borland kibővíti a mobil alkalmazásfejlesztés támogatását. A Nokiával közösen kifejlesztett C++ Mobile Edition mintegy egymillió Borland C++ fejlesztő számára biztosít teljes mértékben integrált környezetet, amely meggyorsítja a fellendülőben lévő mobil piac alkalmazásainak készítését, tesztelését és üzembe helyezését.

A Borland C++Builder 6-al zökkenőmentesen integrálódó Borland C++ Mobile Edition lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy gyorsan készítsenek C++ alkalmazásokat a Nokia Series 60 platformra, amelynek alapja a Symbian OS, a fejlett adatkezelő mobiltelefonok operációs rendszere. A Series 60 platform lehetővé teszi a szoftverfejlesztők, üzemeltetők és eszközgyártók számára, hogy a kiterjedt, egységes alkalmazáspiac mögött álló testreszabott megoldásokat készítsenek.

Azok a fejlesztők, akik már késztettek Symbian C++ mobil alkalmazásokat, ezeket a Borland C++ Mobile Edition-be importálhatják, mivel a terméket úgy tervezték, hogy egy sornyi kódot se kelljen átírni, de a Borland C++ Builder 6 integrált fejlesztői környezet minden előnyét kínálja.

A Nokia Series 60 platform középpontjában a mobil eszközök új kategóriája, a smartphone áll, amely grafikus felhasználói felületet, különböző alkalmazásokat és a fejlesztők számára Series 60 SDK-t kínál.

˝Üdvözöljük a Borland C++ és Series 60 támogatását˝ – mondta Jouko Häyrynen, a Forum Nokia, a Nokia globális fejlesztői programjának alelnöke. ˝A közelmúltban történt bejelentésünk szerint a Nokia 10 millió Series 60 eszközt tervez szállítani a következő év során, de a fejlesztői piac még ennél is nagyobb lesz, számos telefongyártóval írtunk már alá Series 60 licencszerződéseket, akik a mobiltelefon piac 60 százalékát teszik ki. A mobil eszközök Borland C++ technológiája több millió fejlesztő számára fogja lehetővé tenni, hogy új alkalmazásokat dobjanak piacra a Series 60 platform alatt, amelyeket különböző gyártók különböző eszközein lehet majd üzembe helyezni.˝

Az Ovum elemző cég szerint 2002-ben közel 165 millió olyan eszközt fognak eladni világszerte, amely multimédiás alkalmazások futtatására képes.

A Borland C++ Mobile Edition november végétől lesz elérhető, a Borland C++Builder 6 Enterprise és Professional Edition részeként. A Nokia globális fejlesztői lapján a fejlesztők további információkhoz juthatnak a Series 60-al kapcsolatban, és letölthetik a Series 60 SDK-t. Amikor kiadják, a Nokia Series 60 C++ Toolkit, amely a Borland C++Builder 6 Personal Edition korlátolt változatát, a Borland C++ Mobile Edition plug-in és a Nokia Series 60 SDK termékeket tartalmazza, szintén erről a címről lesz letölthető.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés