Connect with us

Hirdetés

technokrata

Borland JBuilder és Borland Optimizeit Suite – a Java platform fejlesztői megoldásainak átfogó updat

Laptop

Borland JBuilder és Borland Optimizeit Suite – a Java platform fejlesztői megoldásainak átfogó updat

A JBuilder és Optimizeit Suite új változatai minden fő platformon meggyorsítják a szoftverfejlesztést

A JBuilder 8, a vezető Java fejlesztői megoldás szorosan integrálódik az Optimizeit programmal, amelyet széles körben a Java legjobb teljesítménybiztosító megoldásaként tartanak számon, és amely valóra váltja a Borland abbéli stratégiáját, hogy gyors, rugalmas, és platformfüggetlen fejlesztésközpontú technológiákat biztosítson.

A Borland, a Java alkalmazásfejlesztés piacának vezető szereplője több mint 500 ezer ügyféllel rendelkezik, és az IDC által 2004-re 395 milliós nagyságrendűre becsült piacot ér el. Az iparág vezető vállalatai, az ügyfelek és az elemzők szerint a Java megoldások vezető pozícióját a Borland a nyílt szabványok, együttműködés, és egyszerű használat iránti elkötelezettségének köszönheti.

˝Rendkívül fontos a vállalatok és az informatikai vezetők számára, hogy olyan szoftvereket fejlesszenek ki, amelyek lehetővé teszik a meglévő rendszerek és eszközök rugalmasan kihasználását˝ – mondta Dirk Coburn, Java és XML igazgató. ˝A Borland platformfüggetlen fejlesztőeszköze a szakképzett szoftverfejlesztők jelentő táborát köti össze a vállalati szintű automatizálás igényeivel és előnyeivel.˝

JBuilder 8

– A vállalati szintű továbbfejlesztések támogatják az egyszerűsített webes fejlesztési keretrendszert, a Jakarta Struts lehetővé teszi a webes alkalmazások gyors fejlesztését és az Enterprise Java Beans (EJB) egységtesztelést, így lehetővé válnak a fürge fejlesztéshez szükséges gyors ciklusok.
– A fejlesztői hatékonyságot célzó továbbfejlesztések célja, hogy gyorsabbá és egyszerűbbé váljanak az olyan fejlesztői feladatok, mint a kódmenedzsment és a hibakeresés. Ezekre jó példa a szorosabb integráció a TeamSource és Rational ClearCase, Concurrent Version System (CVS) eszközökkel, valamint az a lehetőség, hogy hibakeresést lehet végezni olyan nem Java kódon, mint például az OracleJSP, és hogy a Java osztályok hibakeresés során menet közben módosíthatók.
– Az olyan új szabványok támogatása, mint a J2SE v1.4, JSP-k, szervletek, webes szolgáltatások és az XML biztosítja az együttműködést minden nagyobb platformmal, továbbviszi a Borland abbéli elkötelezettségét, hogy az ügyfelek számára igényeiket tükröző osztályelső technológiákat biztosítson.
– A továbbfejlesztett importálási funkciók lehetővé teszik, hogy minden, eredetileg egyéb fejlesztőeszközzel létrehozott project kihasználja a JBuilder előnyeit. Ily módon az ügyfelek kihasználhatják a modern fejlesztői környezeteket és a szoftverprojektekben eszközölt korábbi beruházásokat.

Fontos megjegyezni, hogy új követési rendszert alakított ki a Borland a JBuilder tekintetében – a gyorsan változó körülmények miatt félévente új verzióval rendelkező JBuildert nem kell minden alkalommal megvásárolni, a szoftverupdate-ek igazodnak a fejlesztő igényeihez és pénztárcájához.

Optimizeit Suite 5

Első ízben tartalmazza az Automatic Memory Leak Detector (önműködő memóriaszivárgás észlelő) eszközt, amelynek célja, hogy egyszerű módon legyenek kiszűrhetők a Java teljesítmény problémái. A legújabb alkalmazásszervereket és most már az IBM AIX, HP-UX megoldásait is támogatja, így az Optimizeit előnyei a vállalati nagyközönség még szélesebb köre számára állnak rendelkezésre.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés