Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hatékonyan felügyelhető informatikai rendszerek kirendeltségek számára a Novell Branch Office segíts

Laptop

Hatékonyan felügyelhető informatikai rendszerek kirendeltségek számára a Novell Branch Office segíts

A Novell Nterprise Branch Office teljes megoldást és biztonságos hálózati szolgáltatás-megoldást kínál a szervezetek kirendeltségei számára, miközben jelentős megtakarításokat tesz lehetővé. A kirendeltségek biztonságosan kapcsolhatók a központhoz nagysebességű internetes kapcsolaton keresztül, így szükségtelenné válik a WAN kapcsolatok és VPN hálózatok alkalmazása.

A kirendeltségek, vagy fiókirodák munkatársainak hatékony munkavégzéséhez szükséges kapcsolat kiépítéséhez nyújt gyors segítséget a Novell új terméke a Novell Branch Office. Az új szoftver teljes megoldást kínál a kirendeltségek számára szükséges hálózati szolgáltatások biztonságos és olcsó megvalósításához, és nem igényli a rendszergazdák jelenlétét a fiókirodákban, illetve telephelyeken.

A Novell Nterprise Branch Office alkalmazás – amely tetszőlegesen telepíthető új vagy már meglévő hardver eszközökre – közvetlenül a meglévő hálózatba illeszthető, és a kirendeltségeken dolgozó felhasználók számára azonnali hozzáférést nyújt a tárolási és nyomtatási megoldásokhoz, valamint biztosítja a fiókirodai adatok automatikus biztonsági mentését az adatközpontban. A Novell Branch Office biztonságosan üzemel a nagysebességű Internet-kapcsolatokon keresztül, ezzel szükségtelenné teszi a költséges és lassú WAN (wide area network) kapcsolatok és virtuális magánhálózatok (VPN) használatát. Ez a megoldás különbözik a többfunkciós szerveralkalmazásoktól, mert egyrészt nyilvántartja az összes felhasználót a központban a hatékony felügyelet érdekében, másrészt egy helyi cache-be letölti a fiókirodában dolgozó felhasználók adatait a hatékony sávszélesség használat és a gyors válaszidő eléréséhez. A helyi tárolás miatt a fiókirodai dolgozók akkor is tudják használni a rendszert, ha az Internet-kapcsolat megszakadna.

“A költségek csökkentése érdekében egyre több szervezet helyezi át kis számú, kulcsfontosságú adatközpontba informatikai rendszerét” – mondta Paul Feldman, a Novell többplatformos hálózati szolgáltatások csoportjának alelnöke. “Sajnos a külső hálózaton dolgozó ügyfelek számára nem áll rendelkezésre olyan színvonalú informatikai tapasztalat, mint a központi irodában dolgozóknak, ezért termelékenységük csökken. Az Nterprise Branch Office ezen szervezetek számára nyújt alacsony költségű és hatékony módot a szolgáltatások felhasználói hatékonyság vagy biztonság csökkenése nélküli központosítására. Sok esetben ez a megoldás megtakarítást jelent a meglévő rendszerekhez képest is.”

A Novell Nterprise Branch Office része a Novell Nterprise szolgáltatáscsomagnak, amely a kritikus fontosságú üzleti folyamatok elérhetőségének megvalósítása során gyors, megbízható és skálázható infrastruktúra kiépítést és a többplatformos hálózati szolgáltatásokat nyújt, melyek a különböző alkalmazások biztonságos bevezetéséhez szükségesek az ügyfelek számára.

A Novell Nterprise Branch Office elérhető a Novell Authorized Resellers viszonteladói hálózaton és a megoldásszállítókon keresztül.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés