Connect with us

Hirdetés

technokrata

Egér cserélhető hátlappal – a mobildivat mánia begyűrűzik a számítógépes asztalra is?

Laptop

Egér cserélhető hátlappal – a mobildivat mánia begyűrűzik a számítógépes asztalra is?

Az ergonómikus billentyűzeteiről és egereiről ismert BTC olyan egereket dobott piacra, melyek hátlapja a felhasználó ízlése szerint cserélgethető.

Az 1982-ben alapított BTC (Behavior Tech Computer Corporation) hazánkban elsősorban a rendkívül ergonomikus billentyűzeteiről és egereiről vált ismertté. A cég kínálatában azonban CD-ROM-ok, CD-újraírók, DVD-ROM-ok, továbbá digitális kamerák és GPS-vevők is találhatók.

A vezetés nagy hangsúlyt fektet a minőségre, ennek eredményeként 1994-ben megkapták az ISO 9001, majd 1998-ban az ISO 14001 minősítést. Talán ez is hozzájárult ahhoz, hogy az elmúlt években számos nemzetközi szaklap díját nyerték meg a BTC termékei. A céget Taiwan legnagyobb vállalatai között jegyzik, a számítástechnikai piacon szintén a világelsők között tartják számon.

A vállalat újdonságai közé tartoznak az M850 és M860 jelzésű egércsalád tagjai. Az optikai érzékelővel ellátott termékek elsősorban színes egyéniségüknek köszönhetően emelkednek ki a szürke egerek közül – köszönhetően a cserélhető hátlapoknak. A négydimenziós 860-as, testvéréhez hasonlóan szinte bármilyen felületen megél, így akár textílián is használhatjuk az eszközt, a mellékelt szoftver segítségével pedig igazi multimédiás társat varázsolhatunk belőle.

Hasonló képességekkel ruházták fel a színpompás, valamint a vezeték nélküli billentyűzeteket is. Ezekről egy gombnyomással vezérelhető a számítógéphez csatlakozó CD/DVD ROM, küldhető e-mail, illetve érhető el a Világháló.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés