Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megújuló SunLinux, Sun ONE Application Server 7

Laptop

Megújuló SunLinux, Sun ONE Application Server 7

A Sun bejelentette Sun ONE Application Server 7-esének két új változatát valamint terveit az ingyenes SunLinux-szal kapcsolatban.

A Sun ONE Application Server 7 két új verzióját jelentette be a cég: az egyik egy mindenki által hozzáférhető, ingyenesen letölthető változat (Platform Edition), ez Solaris és Windows operációs rendszerek alá egyaránt elérhető. A másik pedig a Standard Edition, amely a Platform Editionhöz képest további eszközökkel van kiegészítve. Ez utóbbi kétezer dollárba kerül szerverprocesszoronként.

A kliens PC-k és kiszolgáló oldali adatbázisok közötti Web-alapú tranzakciókra használt programjának új változata a Sun szerint méginkább Java fejlesztőeszközökhöz lett kötve. Ezen felül a webszolgáltatási szabványok még jobban támogatottak; ide tartozik a Web Services Descritpion Language (WSDL), a Simple Object Access Protocol (SOAP), az Electronic Business Extensible Markup Language (ebXML) és a Universal Description, Discovery and Integration (UDDI).

Emellett kiderült az is, hogy a következő év elején, előreláthatólag már januárban kibővülhet a Sun által készített operációs rendszer, a SunLinux; csakúgy, mint a HP-UX és az AIX.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés