Connect with us

Hirdetés

technokrata

AMD processzoros, olcsó noteszgép

Laptop

AMD processzoros, olcsó noteszgép

A Compaq Presario 900-asa eltér többi társától: az ebben a szegmensben oly ritka AMD processzor, egy mobil Athlon teljesít a notebookban.

Az Athlon XP 1400+-zal (valódi órajele 1,19 GHz) felszerelt változat ATI Mobility Radeon integrált grafikus vezérlővel (32 MB-nyi megosztott memóriával) rendelkezik, operatív tára 256 MB (ebből jön le a videomemória), ez azonban 1 GB-ig is bővíthető. Háttértárként egy (percenként 4200 fordulatra képes tányérokkal rendelkező) 20 GB-os Fujitsu merevlemez került bele, s a noteszgép rendelkezik egy Teac DVD/CD-RW optikai meghajtóval és egy 3,5 colos floppy-drive-val is.

100 Mbites LAN-csatolója és 56k-s V.90-es modeme segítségével lehet kapcsolatot tartani a külvilággal, illetve 2 USB porttal, egy S-Video outtal, egy külső monitor csatlakozóval, párhuzamos és soros illetve egy infravörös portokkal rendelkezik. Emellett felszerelték egy pár JBL PRO hangszóróval is.

Ezen konfiguráció 1064 dollárba kerül, ami ezért a teljesítményért egy igen jó ár. Természetesen lehet nagyobb változatot is rendelni, akár 1600+ vagy 1800+-os mobil Athlont is bele lehet rakni a noteszgépbe vagy nagyobb merevlemezzel is felszerelhető (30 vagy 40 GB).



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés