Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új fotópapír – fényképszintű nyomtatás

Laptop

Új fotópapír – fényképszintű nyomtatás

A HP új fényezett prémium fotópapírja emelt szintű képminőséget ígér, ráadásul az ezen papírra nyomtatott kép évek múltán is ugyanolyan színhűségű lesz.

[Sajtóközlemény] A HP A3-as és A4-es méretű, fényezett prémium fotópapírral (HP Premium Photo Paper) jelenik meg a piacon, és új, kedvező árú kiszerelésben forgalmazza már eddigi is kapható A4-es fényezett fotópapírját (HP Photo Paper).

Az emelt szintű képminőséget garantáló, megnövelt súlyú és fakulásállóságú prémium fotópapír azoknak ajánlott, akik a hagyományos fotókat idéző megjelenésű, élénk színhatású, állagukat éveken keresztül változatlanul megőrző fotónyomatokra vágynak.

A HP fényezett prémium fotópapírjának emelt szintű képminősége révén e papírtípus felhasználói a hagyományos fényképekre emlékeztető, A3-as vagy A4-es fotónyomatokat és kisméretű posztereket készíthetnek, minden eddiginél élénkebb színhatás, fényesebb illetve mélyebb feketeárnyalatok és jobb kontraszthatás mellett. A műtermi fotókéhoz hasonló tapintást eredményező, megnövelt súly (230 g/m2) a nyomatok tartósságához és könnyebb kezelhetőségéhez is hozzájárul.

A HP prémium fotópapírjának megnövelt fakulásállósága a hagyományos fényképeket idéző, hosszú távon is változatlan képminőségű, tartós nyomatok készítését teszi lehetővé. Az A3-as prémium fotópapírra olyan nagyméretű, közepes vagy nagy felbontású digitális fényképek és üzleti célú fotónagyítások készíthetők, amelyek mind megjelenésükben, mind pedig tapintásukban a hagyományos ezüsthalogenid-eljárással előhívott fotókra emlékeztetnek.

A HP fényezett fotópapírja új, kedvező árú 50 lapos kiszerelésben is kapható. Gyorsfelszívó tulajdonságú, porózus bevonatának köszönhetően a HP Photo Paper pillanatokon belül megszárad, így a fotók a kenődés veszélye nélkül, nyomtatás után azonnal felhasználhatók.

A HP A4-es és A3-as méretű, fényezett prémium fotópapírja 2002. szeptember 1-én kerül az üzletek polcaira. Az A4-es változat 15 és 50 lapos csomagokban lesz kapható. Az A3-as fényezett prémium fotópapír 20 lapos csomagokban kerül piacra.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés