Connect with us

Hirdetés

technokrata

Compal CY1315: mobil P4-es noteszgép

Laptop

Compal CY1315: mobil P4-es noteszgép

A Compal CY1315 noteszgép felszereltségére nem lehet panasz – az egyetlen, amiben mindenképp a felhasználónak kell döntést hoznia, az operációs rendszer (a notebook ugyanis nem rendelkezik előre telepített OS-sel).

A Compal ezen típusát 1,7 GHz-es, mobil Pentium 4-es processzorral szerelték fel, melynek köszönhetően se a teljesítményre, se a melegedésre nem lehet panasz – az ára így kissé magasabb lett, mint egy hasonló kaliberű, ám hagyományos asztali gépekhez készített processzorral felszerelt változaté. A noteszgép egyébként a Dell palettáján az Inspiron 2650-esnek felel meg.

512 MB-nyi 266 MHz-es DDR memória kapott benne helyet. 15 colos látható képátlójú TFT képernyője SXGA felbontásra (maximum 1400×1080 pixel, 32 bites színmélység) képes, melyet egy 3D-s alkalmazások futtatására is alkalmas, 16 MB-nyi DDR memóriával felszerelt Nvidia Ge-Force-2 GO integrált VGA chip hajt meg.

Háttértárként egy 40 GB-os Hitachi merevlemez (mely a notebook orrában található, s így egyetlen csavar eltávolításával egyszerűen kivehető/cserélhető) került a noteszgépbe, amelyet egy, a notebook jobb oldalán található nyolcszoros DVD-olvasásra és CD-írásra alkalmas optikai meghajtó egészít ki. A gépben szintén helyett kapott a bal oldalon elhelyezett 1,44-es floppy meghajtó is. A külvilággal való kapcsolattartásért pedig egy integrált 56 kbps-os modem és egy 10/100-as Ethernet csatoló felel.

Audió, VGA kimenetekkel rendelkezik, amelyen felül 2 darab PCMCIA bővítőhely, 1 párhuzamos, 1 PS/2 és 2 USB port került még a gép hátuljára. Az energiaellátásért a 3800 mAh-s lítium-ion akkumulátor (mellyel az átlagos üzemidő körülbelül 2,5 óra) a felelős.

Jár még egy ajándék hordtáska is a CY1315-öshöz, ám operációs rendszerről a tulajdonosnak kell gondoskodnia. Ezzel a kiépítettséggel a noteszgép nettó ára 539.600 forint, mely magában foglalja a kívánság szerinti magyar billentyűzetet is.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés