Connect with us

technokrata

IE Performance Addon – hasznos kiegészítő az Explorerhez

Laptop

IE Performance Addon – hasznos kiegészítő az Explorerhez

Az Internet Explorert osztja ketté általunk behatárolt méretben a program, csökkentve a megnyitott böngészoldalak számát.

IE Performance Addon a neve annak a telepítőváltozatban mindössze 96 kilobyte-nyi kis programnak, amely egy igen szokatlan, ámde könnyen elsajátítható szolgáltatással bővíti az Internet Explorert. Talán annak lesz a legismerősebb, aki még játszott a Commodore számítógépekkel, ott jónéhány játék osztottképernyős ˝multiplayer˝ lehetőséget kínált.

Az ˝új˝ ablak speciális navigációkezelési logikára képes: lehetőség van arra, hogy az alapablakban megnyitott oldalon található linkekre való kattintás ne változtassa meg az alapablak tartalmát és ne is nyisson új oldalt, hanem a link a másik keretben kerül megnyitásra. Ráadásul a két keret tartalma testszőlegesen átvihető egymásba, s amikor nincs rá szükség, a kiegészítő keret egy kattintással eltüntethető.

Ez különösen azoknak hasznos segítség, akik aktívan és sokat böngésznek (természetesen elkél hozzá egy nagyméretű – minimum 17, de inkább 19 colos – monitor is, vagy egy nagyon kicsire állított fontméret).

A korábbi verziókhoz képest kiegészült a szoftver egy Help oldallal, s a felülete és a telepítő része is fejlesztésre került.

Az IE Performance Addon gyorsan letölthető a lenti kapcsolódó linkek egyikére kattintva.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

TAG Heuer Carrera

SmartWatch

Új luxus kollekcióval rukkolt elő a Tag Heuer

2020. szeptember 24. csütörtök
dell laptop

Kütyük

Dell laptop: iskolások számára ideális választás!

2020. szeptember 23. szerda
samsung
galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin