Connect with us

Hirdetés

technokrata

SuSE Linux 8.0 magyarul

Laptop

SuSE Linux 8.0 magyarul

7 CD – 3 könyv – 90 nap…

A mai naptól Magyarországon is megvásárolható a SuSE Linux legújabb, magyar nyelvű verziója.

A SuSE Linux 8.0-ast a továbbfejlesztett hardverfelismerésnek köszönhetően a Linuxszal még csak most ismerkedő felhasználók is könnyen feltelepíthetik számítógépükre, akár a meglévő operációs rendszer mellé is. AYaST2 hardvermester, telepítő- és beállítóeszköz felismeri a meglévő Windows 95/98/ME partíciókat (FAT32) és ésszerű javaslatot ad a meglévő merevlemez-kapacitás kihasználására, valamint a telepítendő szoftverválasztékra. A felhasználó nevének, jelszavának, valamint a monitor felbontásának megadása után már kész is a rendszer telepítése.

Az új verzió újdonságai közé tartozik az alkalmazott 2.4.18-as rendszermagon kívül a KDE nevű grafikus kezelőfelület legújabb, 3-as változata, amely egyébként a KDE2-es alkalmazással is kompatibilis, és tartalmaz egy Konqueror nevű saját webböngészőt, amely egyben file-menedzserként is funkcionál. A SuSE Linux 8.0 irodai használathoz szükséges programokat is tartalmaz, így többek között a professzionális igényeket kielégítő KMail levelezőprogram, valamint a magyar nyelvű helyesírás-ellenőrzővel és menürendszerrel bíró OpenOffice is része a programcsomagnak. Ezenkívül a 8-as SuSE Linux támogatja a CD-k és DVD-k írását, biztonság terén pedig többek között a titkosított file-rendszert, illetve a személyes tűzfalat érdemes kiemelni.

A SuSE Linux 8.0-s változata 7 CD-t, 3 könyvet, valamint 90 napos telepítési terméktámogatást tartalmaz, ajánlott bruttó végfelhasználói ára 21.900 forint.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés