Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az egyik legjobb professzionális videovágó szoftver

Laptop

Az egyik legjobb professzionális videovágó szoftver

Videovágó operációs rendszer – akár így is nevezhetnénk a Pinnacle Edition DV-t ugyanis az a Windows jól ismert kezelői felülete helyett stúdióba illő videovágó környezetet varázsol a felhasználó elé…

Egy profeszionális videovágó gép minden funkciója – ezt kínálja felhasználójának a Pinnacle Edition DV. Zoom vagy lassítás – tökéletes képminőség, amely tetszés szerint finomhangolható a gamma, gain, equalize, luminance, saturation és hue beállító-kezelőszervek segítségével. Ez azonban csak a felszín.

Az Edition DV time-line-ja gyakorlatilag korlátlan sávot tartalmazhat video, audio, grafika vagy feliratok számára, amelyekre természetesen tetszés szerint kerülhet kép- vagy hanganyag, és amelyek keverve vagy vágva megjeleníthetők a végtermékben.

Az effektek számolására a PC-nek természetesen időre van szüksége, ám a vágásnak emiatt nem kell félbeszakadnia, igyanis az Edition DV multitask módon a háttérben dolgozik, miközben egyéb műveleteket a felhasználó elvégezhet a kezelőfelületen.

Ez a kezelőfelület sem szokványos, hiszen amellett, hogy teljesen lecseréli a Windows hagyományos felhasználói felületét, az állománykezelést is a videovágás igényeihez igazítja. A hagyományos file-okat itt videostreamek helyettesítik, amelyek drag-and-drop módon mozgathatók, csoportba rendezhetők és önállóan vagy vágott filmként lejátszhatók vagy felhasználhatók. Az amúgy rendkívül stabilnak bizonyuló Edition DV adatbiztonságát tovább növeli az InstantSave technológia, amely minden változtatást automatikusan és azonnal ment, miközben fenntartja a visszavonás lehetőségét is.

A kezelőfelület egérrel is vezérelhető, ráadásul egészen leegyszerűsítve, fölösleges csúszkák és ablakok nélkül, az egérkurzort használva funkcióvisszajelzőként. Vérbeli vágók azonban valószínűleg a billentyűzeten történő vágást részesítik előnyben, amelyhez a billentyűzet tetszés szerint konfigurálható. Elmondható, hogy professzionális vágáshoz a Pro-One kártya a legalkalmasabb hozzá.

A Pinnacle Edition DV-t a Pinnacle európai roadshow-ja keretében mutatták be az újságíróknak. A szoftver az Axico-nál vásárolható meg, áráról később lesznek információink.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés