Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bárhol, bármikor

Laptop

Bárhol, bármikor

Az amerikaiak fantáziája nem ismer határokat, ha laptopjuk szokatlan és kreatív felhasználásáról van szó…

A Laptops & Lifestiles által végzett és az Intel által közzétett, 2400 laptophasználó körében végzett felmérés kiderítette, hogy az emberek már esküvőkön, temetéseken, szénbányákban, magtárak tetején, a Grand Canyon ösvényein, „sötét amszterdami ifjúsági szállóban”, lovaglás, tehénfejés, vagy tyúkketrec építése közben is használták laptopjaikat.

Az amerikaiak véleménye szerint a laptop segítőkész (a nagyothallót segíti az istentisztelet megértésében), felvidít (meg lehet osztani vele az esküvő élményeit a távollévőkkel), hősies (a hurrikán előli menekülés közben le lehet állítani vele a tengeri olajfúró torony működését), merész (GPS-sel együtt navigálja a vitorlást), szívtelen (megszakítja a viszonyt) és vidám (beszédszimuláló szoftverrel bolondságokat lehet bemondani a telefonba a gyerekeknek).

A laptopokat jóformán bárhol, sokszor más tevékenységek végzése közben is használják. A megkérdezettek 81 százaléka tévénézés közben, 60 százalékuk ágyban, 54 százalékuk evés közben és 48 százalékuk meztelenül vagy alsóneműben is használja a laptopot.

A válaszadók 41 százaléka autóban, 39 százalékuk odakint, 20 százalékuk vonaton vagy buszon, és 18 százalékuk külföldön is használta már gépét. Az emberek a szervezettséget és a kapcsolódás lehetőségét tartották a két legfontosabb dolognak laptopjaikkal kapcsolatban.

Úgy tűnik, Shakira nagyon eltalálta a rádiókból mostanában szinte csöpögő, Whenever, Wherever című slágerének címét – ha nem vagyunk nagyon szőrszálhasogatók, a szám szövege (ezek után) (akár) az amerikai userek laptopjairól is szólhat(na)…



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés