Connect with us

Hirdetés

technokrata

Böngészés felsőfokon

Laptop

Böngészés felsőfokon

A WebSite-Watcher nevű program igazán hasznos lehet az információéhes felhasználóknak. Bővebb információ és letöltés itt található.

Újabb verziójú hírkereső és böngésző látott napvilágot. A WebSite-Watcher igazán erőteljes és hatékony program. Beállíthatjuk a kedvenc oldalaink figyelését és az újabb információk letöltését is, így biztos, hogy jól informált szörfölők lehetünk. A program erőssége, hogy egy-egy beállított oldalon lévő információkat képes lementeni merevlemezünkre, majd az általunk meghatározott időközönként a háttérben (frissítést keresve) leellenőrzi újra az adott oldalakat. Ha valamelyik oldalon változást tapasztal az utolsó látogatás óta, azt jelzi a felhasználónak.

Természetesen beállíthatjuk, hogy mennyi idő múlva tekintse az adott oldalról nyert információkat elavultnak. A már nem időszerű híreket törli merevlemezünkről. Képes használni mind az Internet Explorer, mind a Netscape, mind az Opera kedvenceit, és támogatja a HTTP- és FTP-protokollokat is. A felhasználói felület úgynevezett Outlook stílusú, melyen keresztül könnyedén használható a szoftver, kinézete pedig egyszerűen testreszabható.

A WebSite-Watcher 3.40b és a hozzá tartozó magyar nyelvi file magyar szerverről gyorsan letölthető. A program negyven napig ingyenesen használható.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés