Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hatékonyabb letöltés a Fresh Download 3.50-nel

Laptop

Hatékonyabb letöltés a Fresh Download 3.50-nel

A Fresh Download kezdőknek és haladóknak egyaránt hasznos letöltésvezérlő program. Most megjelent egy újabb, gyorsabb verzió, melyről bővebb információ és letöltés itt található.

A Fresh Download egy igen hasznos program, ugyanis optimalizálhatjuk, időzíthetjük vele letöltéseinket. Számtalan olyan beállítást végezhetünk el – egy igen könnyen átlátható felhasználói felületen keresztül -, ami befolyásolhatja letöltéseink sebességét. Az egyik legfontosabb beállítás, hogy egy-egy letöltés hány szálon fusson, milyen mértékben eméssze fel a teljes sávszélességünket. Ebben a két dologban és egy úgynevezett turbo charge letöltési eljárásban igazán erős a program. A turbo charge fő funkciója a sávszélesség és a csomagok méretezése, mellyel akár 20-30%-kal növelhetjük letöltési sebességünket.

Fejlesztették még továbbá a böngészőkkel való együttműködést is, így már elmondható, hogy szinte mindegyik browserrel, sőt a legújabb Netscape-pel is képes együttműködni. Az FTP-s letöltések terén is újítottak a fejlesztők, ugyanis már lehetőségünk van jelszavak eltárolására is. Mindezek mellett számos bugot sikerült kiküszöbölniük a gyártóknak, így ki tudja használni a gyors kapcsolat adta előnyöket is. Támogatja az FTP, HTTP, HTTPS protokollokat.

A Fresh Download 3.50 magyar szerverről gyorsan letölthető a letöltés linkre kattintva.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés