Connect with us

Hirdetés

technokrata

Külső Sound Blaster

Laptop

Külső Sound Blaster

A Creative piacra dobta az első olyan “hangkártyáját”, mely külső egységként működik, a készülék a Sound Blaster Extigy nevet kapta.

Mondhatni szokatlan, hogy a számítógépes hangkeltés elismert alakja egy külső egységgel rukkoljon elő, ugyanis eddig még nem láttunk tőlük hasonló eszközt. De ha már megtették, akkor azt bizony a tőlük megszokott színvonalon.

Az USB portra csatlakoztatható Extigy 24 bites felbontású 96 kHz-es DAC-al rendelkezik, 100 dB-es jel zaj arány mellett. A kimenetre kerülő jel kiváló minőségéről az EAX ADVANCED HD technológia gondoskodik. Segítségével akár egy gyengébb minőségű felvételt varázsolhatunk sokkal hallgathatóbbá (ezt főleg a bakelit lemezekről készült digitális kópiák tulajdonosai kedvelik majd), továbbá lassíthatjuk/gyorsíthatjuk a felvétel lejátszását. Lehetőség van a hangok szabadon mozgatására az 5.1 –es hangtérben, sőt 2 csatornás felvételt is képes az 5.1 –es térbe helyzni. Ez még nem minden, lévén az Extigy a PC-től függetlenül is használható bármiféle audio jelforrás feljavítására.

A Creative Sound Blaster Extigy ára 149,99 dollár, dobozában megtaláljuk a PlayCenter 3-as verzióját is.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés