Connect with us

Hirdetés

technokrata

Költözik az Ericsson budapesti K+F részlege

Laptop

Költözik az Ericsson budapesti K+F részlege

A 700 főt foglalkoztató Ericsson Magyarország 450 fős K+F részlege a BME és az ELTE tőszomszédságába, a Science Parkba költözik a tervek szerint 2002 májusában.

A költözéssel az Ericsson Laborc utcai telephelyén megüresedő különálló épületet a cég a közeljövőben bérbe kívánja adni.

Az Ericsson Magyarország munkatársai jelenleg több irodaépületben dolgoznak: a Laborc utcai központi irodaházban, a Bécsi út 269. szám alatti bérleményben, az Árpád fejedelem útja 79-ben, valamint a Hungária krt. 162-ben található Ericsson Oktatóközpontban.

A jövő májusban esedékes költözés két szempontból is fontos lépés az Ericsson Magyarország életében. Egyrészt azért, mert a város különböző pontjain dolgozó munkatársak ettől kezdve két korszerű, munkájuk természetéhez jól alkalmazkodó, egymással jól kapcsolódó munkahelyre koncentrálódnak. Másrészt, a kutatás-fejlesztés fizikailag is közelebb kerül az egyetemekhez, mint tudásbázishoz. Ez pedig tovább erősítheti az egyetemek és az Ericsson Magyarország közötti eddig is sikeres együttműködést.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés