Connect with us

technokrata

Oracle újdonságok érkeznek a jövő héten

Laptop

Oracle újdonságok érkeznek a jövő héten

Az Oracle a jövő héten fogja bemutatni adatbázis-kezelőjének új változatát, valamint felfedi jövőben megjelenő szoftvereivel kapcsolatos terveit egy San Francisco-i konferencián.

Az Oracle Open World nevű rendezvényen fog sor kerülni az Oracle 9i felújított, a főként webes környezetben használatos XML technológiát ( Extensible Markup Language) jobban kihasználó, a legújabb Java és más webes technológiákat támogató változatának bemutatására. Az új 9i megjelenése a jövő év eleje tájékán várható. Ezenkívül a cég bemutatja majd e-kereskedelmi célokra használt alkalmazáskiszolgáló szoftvertermékének, az Oracle 11i eBusiness Suite egy átdolgozott változatát is.

Az adatbázis-kezelők piacán 34 százalékos részesedésével piacvezetőnek számító Oracle-t is megérintette az amerikai recesszió szele, nemrégiben ugyanis közzétette, hogy valószínűleg nem lesz képes elérni a korábban jósolt 11 centes egy részvényre eső nyereséget. A hivatalos eredmények közzététele december 13-án fog lezajlani, de a vállalat most már csak 9-10 centes részvényenkénti profitot jósol magának.Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu