Connect with us

Hirdetés

technokrata

Végre megjelent az Office v.X for Mac

Laptop

Végre megjelent az Office v.X for Mac

A Microsoft hétfőn végre megjelentette az Apple legújabb operációs rendszeréhez fejlesztett új irodai alkalmazáscsomagját.

A Mac OS X-en futtatható Office a szoftveróriás közlése szerint teljes mértékben kompatibilis a Windowsos változatokkal, így nem okoz fennakadás a többféle platformon való munka a felhasználóknak (a Microsoft felmérése szerint a 3,5 milliósra becsült Mac Office felhasználói tábor 60 százaléka Mac-Windows vegyes környezetben dolgozik). A Macintosh-os változatban természetesen egyaránt megtalálhatók szövegszerkesztő, táblázatkezelő, prezentációkészítő és személyes információkezelő programok, illetve az Entourage X nevű e-mail kliens is.

Az Office v.X for Mac összes programja kihasználja a Mac OS X nyújtotta új, Aqua nevű grafikus felületet, illetve a Quartz nevű technológiát, amely az éles, tiszta képért felelős az operációs rendszerben. Ezenkívül az új változat könnyebb használhatóságot, illetve új funkciót is kínál a felhasználóknak. A 6 millió dolláros marketingkampánnyal útjára bocsátott termék teljes változata 499 dollárba kerül, egy standard frissítés ára 299 dollár, míg korlátozott ideig az Office 2001 és a Word+Entourage felhasználók 149 dollárért frissíthetnek az új változatra.

Természetesen a Microsoft nem csak az irodai Mac-használókat célozza meg szoftvereivel, ugyanis elérhető az Internet Explorer, az Outlook levelező, az MSN Messenger, sőt a Windows Media Player is az Apple gépekhez.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés