Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hamarosan indul a verseny a magyar távközlési piacért!

Laptop

Hamarosan indul a verseny a magyar távközlési piacért!

December 23-tól, a távközlési verseny hivatalos kezdetétől az ország minden pontján elérhető távolsági hangszolgáltatást is nyújt a Vivendi.

Ez évben a V-com megindította üzleti szolgáltatását a 3.5 gigahertzes frekvencián, a V-fon szolgáltatási területen új – a verseny kihívásaira is felkészülő – szolgáltatási csomagokat vezetett be, a V-net pedig elindította országos szolgáltatását, elsőként az Internet csomag árába beépített csökkentett telefontarifával.

A Vivendi Budapesten kiterjedt optikai hálózattal rendelkezik, regionális hálózataikat összekapcsolták. Kiépítették minden nagyobb városra kiterjedő szolgáltatási központjaikat és regionális, valamint helyi kereskedelmi irodákat hoztak létre. Üzleti kommunikációs szolgáltatásként bevezették az integrált hang-adat szolgáltatást.

Az országos verseny elindulása, a választás szabadsága minden fogyasztó számára pozitív hatású. Első lépcsőben a belföldi és a nemzetközi távhívások területén jelenik meg a fogyasztók számára a több szolgáltató közötti választás lehetősége. A verseny pozitív hatása nem csak az egyes előfizetők számára hasznos, megfelelő versenyfeltételek mellett további beruházásokat vonz az országba, tovább erősítve Magyarország versenyképességet Európában.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés