Connect with us

Hirdetés

technokrata

A COMDEX legjobbja

Laptop

A COMDEX legjobbja

Tizennyolc kategóriában osztották ki az idei COMDEX legjobb termékeinek járó díjakat.

A díjakat a rendezvény szervezője, a Key3Media Group, illetve a szponzorok – CIO, a Computerworld, InfoWorld, Network World és a PC World – ítélték oda a legjobbnak tartott termékeknek, összesen 17+1 kategóriában.

A show legjobbja a Fujitsu LifeBook P ultrakönnyű, ultrakicsi notebookja lett. E termék egyik fő erőssége benne lévő rendkívül kis áramigényű, 800 MHz-es órajelű Transmeta Crusoe TM5800-as mobil processzor. Ezzel a chippel a gép nem kevesebb, mint hat órás folyamatos működésre képes akkumulátorról.

A további tizenhét kategória győzteseiről dióhéjban, csak a fontosabbakat kiemelve: a legjobb vállalati szoftvernek, illetve a legjobb hálózati szoftvernek járó díjakat a Novell kapta, míg a legjobb szerver kategória győztese az NEC Technologies lett, a legjobb új technológia első helye a Senseboard Technologies-nak jutott. A legjobb internetes szoftvert a Browse3D Corporation készítette el, a legjobb vezeték nélküli adatátviteli termék pedig a Proxim cég fejlesztése.

A Compaq kaparintotta meg a legjobb asztali PC-nek járó díjat, míg a kéziszámítógép kategóriában a Handspring cég vitte el a pálmát, a legjobb mobil/kéziszámítógép szoftver pedig a Rand McNally+Palm lett.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés