Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megszűnő Windows terméktámogatások

Laptop

Megszűnő Windows terméktámogatások

A Microsoft nyilvánosságra hozta azokat a dátumokat, amelyektől kezdve nem lesz elérhető terméktámogatás a Windows 98, 2000 Pro, NT4 operációs rendszerekhez.

Ezekből kiderül, hogy a Windows 98 és az NT 4.x termékek támogatása 2003. június 30-tól nem lesz elérhető, míg a Windows 2000 Professional terméktámogatását 2004. március 31-ig lehet majd igénybe venni. A Windows 2000 Server terméktámogatásának elérhetőségét 2002. első felében fogja bejelenteni a szoftveróriás.

A Microsoft szerint a dátumok közzétételével hozzájárulnak ahhoz, hogy a vállalatok informatikai vezetői könnyebben választhassanak operációs rendszert, vagy fejlesztéseket cégüknek (nagyvállalatok számára külön megállapodások keretében esetenként meghosszabbíthatják a terméktámogatás elérhetőségét.)

Ezek legtöbbje azonban kifejezetten előnytelennek tartja a támogatások megszüntetését, mivel a legtöbb vállalatnál Windows 98 és 2000 operációs rendszert futtató gépek találhatók, ha ezek használatához nem kapnak segítséget a cégek, kénytelenek lesznek átállni újabb operációs rendszerre, amely extra befektetést igényel, hiszen az új operációs rendszerek hardverigénye is minden bizonnyal magasabb lesz a mostaniakénál.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés