Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megjelent az Exchange Server 2003 RC1

Laptop

Megjelent az Exchange Server 2003 RC1

A legnagyobb fejlesztés az Outlook Web Accessben (OWA) történt.

Emlékezetes, hogy a Microsoft már januárban közzétette a legújabb Exchange szerver, a korábban Titanium kódnéven ismert Exchange Server 2003 második bétaverzióját, amely a Windows Server 2003 CPP-hez (customer preview program) hasonlóan vásárlói tesztelési célokat szolgál, hogy a vásárlók könnyebben dönthessenek az új Exchange Server megvásárlásáról, akár új Exchange felhasználóként, akár a korábbi verzióról frissítve.

A most megjelent RC1-es verzióban a legnagyobb fejlesztés az Outlook Web Accessben (OWA) történt, miközben a kommunikációs szerver magja nagyobbrészt változatlan maradt.

A Microsoft szervereiről a megjelenés ellenére továbbra is a beta2-es verzió több mint 180 MB-os telepítőcsomagja tölthető le 1 éves kipróbálásra ingyenesen, illetve csak a szállítási költségek ellenében megrendelhető CD-n is. Utóbbi esetben a kapott csomag az Exchange Server 2003 beta2-n kívül tartalmazza a Windows (.NET) Server 2003 RC2-t, az Office System 2003 beta2-t, illetve egy háttéranyagokat tartalmazó CD-t is.

A Microsoft (legutóbbi) bejelentése szerint az Exchange Server 2003 – az Office System 2003-mal egy időben – várhatóan június 2-án jelenik meg.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés