Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megjelent a Windows Storage Server 2003

Laptop

Megjelent a Windows Storage Server 2003

Az adattároló hardverek gyártói új termékeket jelentettek be a Windows Storage Server 2003-hoz. Az adattárolással foglalkozó szoftvergyártók is támogatják az új rendszert.

A Storage Decisions 2003 konferencián a Microsoft bejelentette a Windows Storage Server 2003 megjelenését. A dedikált file- és nyomtatókiszolgálónak szánt Windows Storage Server 2003 az OEM-gyártókon, köztük a Dell, az EMC, a Fujitsu Siemens Computers, a HP, az InLine, az Iomega, a MaXXan Systems és az NEC cégeken keresztül lesz elérhető.

A Windows Storage Server 2003 kétféle kiadásban kapható. Az Enterprise Edition egy kiválóan skálázható file-kiszolgáló, amely megfelel a nagyvállalati adatközpontok rendelkezésre állási és teljesítménybeli kívánalmainak. A Standard Edition egy megbízható file- és nyomtatókiszolgáló, amely vállalati osztályok, fiókirodák, valamint kis és közepes méretű vállalatok számára ideális.

Az egyéni igényekhez igazodva a Windows Storage Server 2003 sokféle OEM rendszerrel kapható. A nemrég bejelentett OEM adattároló termékek között szerepel a Dell PowerVault 775N és 770N tárolórendszer, a HP StorageWorks NAS 2000s, az Iomega NAS P400m sorozat, az InLine FileStorm Systems és a MaXXan Systems SG110m NAS átjárója és az SG210m alkalmazási kártya. A később megjelenő EMC NetWin 200 is a Windows Storage Server 2003 rendszerre fog épülni.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés