Connect with us

technokrata

Megjelent a Windows 2000 SP3

Laptop

Megjelent a Windows 2000 SP3

A Windows 2000 harmadik javítócsomagja már elérhető automatikus webes frissítéssel és teljes telepítő változatban is – utóbbi a Terminalról is letölthető.

Jó néhány halasztás után végre megjelent a Windows 2000 harmadik javítócsomagja (SP3). E végleges 2k-javítócsomag olyan újdonságokat tartalmaz, amelyek az XP SP1-be is belekerültek.

Nevezetesen a ˝törvény keze˝ ide is lesújtott – a Windows 2000 SP3 is megfelel az antitröszt-eljárás eredményeinek, aminek megfelelően a Microsoftnak az SP3-mal a tavaly novemberben, a közte, az amerikai igazságügy és 9 állam közötti megállapodás értelmében úgy kellett átalakítania a Windows 2000 operációs rendszert, hogy annak egyes beépített szoftverei kicserélhetők legyenek más versenytárs gyártók termékeire.

A megállapodás 5, a Windows 2000-be épített szoftvert érint, név szerint az Internet Explorert, az Outlook Expresst, a Windows Media Playert, a Windows Messengert és a Java Virtual Machine microsoftos változatát.

Az SP3 telepítése után egy új lehetőség tűnik fel – Configure Programs, amelynek segítségével az alapértelmezett Windows-komponensek szabadon csereberélhetők.

Érdekesség, hogy a Windows 2000 annyira népszerű, hogy az eredetileg 2004 első negyedévére tervezett termék-életciklus végét kitolja a Microsoft, és e határidő után is biztosítani fogja hozzá a professzionális szintű terméktámogatást.

A számtalan apró hibajavítást, valamint a Windows Installer 2.0-t és az Automatic Update funkciót tartalmazó Windows 2000 SP3 automatikus frissítéssel elérhető a Windows Update site-on, illetve többször is felhasználható teljes telepítő változatban letölthető a Terminalról is.Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

ipad mini

Tablet

Friss külsővel érkezhet az iPad Mini

2021. június 14. hétfő
g-shock

SmartWatch

Íme a legújabb aranyszínű fém G-shock

2021. június 10. csütörtök
fényképezőgép kiválasztása
iphone 13

SmartPhone

Valószínűleg 3 új színben érkezik az iPhone 13

2021. június 9. szerda
harmony os

SmartPhone

Harmony OS + iOS 14 összehasonlítás

2021. június 7. hétfő

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu