Connect with us

Hirdetés

technokrata

Máris 20 MB-nyi frissítés a Windows XP-hez

Laptop

Máris 20 MB-nyi frissítés a Windows XP-hez

Azok a lelkes felhasználók, akik csütörtökön azonnal loholtak a boltba, hogy megvásárolják a Windows XP-t, valószínűleg elcsodálkoztak kicsit, mikor a telepítés után máris egy terjedelmes méretű frissítés várta őket ay Interneten.

A Windows XP, hacsak ki nem kapcsolja a funkciót az emberfia, elég önállóan intézkedik a javítócsomagokkal, programfrissítésekkel, egyebekkel kapcsolatban. Amint Internet-elérésre lel, a Windows Update alkalmazás megkezdi munkáját, és értesíti a felhasználót a letöltésre váró frissítésekről.

Jelenleg, egy nappal az operációs rendszer hivatalos megjelenését követően, egy frissen telepített Windows XP több mint 20 MB-nyi kiegészítést kíván letölteni egy csapásra. Az ezek közötti választás szerencsére a felhasználóra van bízva, hiszen egy ekkora adatmennyiség egy hagyományos modemes elérés esetén már igencsak tetemesnek számít.

Az állandó Internet-eléréssel rendelkezők számára a Windows Update funkció nem okozhat problémát. Beállítható, hogy automatikusan letöltsön-e minden megjelenő újdonságot, vagy esetleg értesítse a felhasználót, aki eldöntheti, hogy kívánja-e az adott frissítés letöltését. A harmadik – a modemes felhasználók számára leginkább ajánlott – opció, ha teljesen kikapcsolják az automatikus frissítést, és manuálisan indítják el időről időre (erre a Start menüben van lehetőség).

A jelenleg elérhető frissítések között főleg biztonsági hibákat és más problémákat kiküszöbölő patch-ek vannak, valamint két program frissebb változata. Elérhető ugyanis a Windows Movie Maker 1.2-es verziója (3,2 MB) illetve a Windows Messenger frissítése, amelyet azonban az MSN weboldalon keresztül kell frissíteni.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés