Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ha 3D nyomtatót veszel, ezt ne hagyd ki mellőle!

3DPrint

Ha 3D nyomtatót veszel, ezt ne hagyd ki mellőle!

Immár itthon is elérhető a Pixelio márka innovatív 3D szkennere.

A low-cost 3D nyomtatás elterjedését ígérő eszköz a várakozások szerint rendkívül gyorsan nagy népszerűségre fog szert tenni mind az üzleti, mind a magánfelhasználók körében.

Az ABC Data és a Pixelio között történt megállapodás szerint mostantól a közép-kelet-európai régió nyolc piacán – így Magyarországon is – az ABC Data forgalmazza a Pixelio 3D szkennereit. Az okostelefonokat 3D szkennerré, vagy 360°-os videókamerává alakítani képes eszközt megalkotó lengyel cég, a Smart3D, az elmúlt évben hatalmas sikert aratott az egyik legnagyobb közösségfinanszírozási platformon. Az ABC Data amellett, hogy a regionális megállapodásnak köszönhetően a viszonteladók széles csoportja számára elérhetővé teszi a technológiát, a partnereinek nyújtott edukációs tevékenységgel is támogatja az olcsó 3D nyomtatási technológia terjedését.

Pixelio_3d

„A Pixelio szkennerek nagy érdeklődést fognak kiváltani egyszerű használhatóságuk és sokrétűségük miatt. Az eszköz fotósok, 3D nyomtató felhasználók, múzeumi dolgozók, régészek, mérnökök és grafikusok, bloggerek és e-kereskedelmi szakemberek számára is hasznos segítséget nyújthat” – mondta el Révész Dániel, az ABC Data termékkategória menedzsere. „Csak el kell helyeznünk a megfelelő szoftverrel ellátott okostelefont az eszköz karján és már be is szkennelhetjük  az érdekes tárgyakat” – teszi hozzá Révész.

Az ABC Data 180.000 terméket tartalmazó portfóliója – amelyen már ezelőtt is megtalálhatóak voltak 3D nyomtatók és kiegészítők – egy olyan új csúcsminőségű termékkel bővült, amely nem csak hatalmas szabadságot ad a 3D nyomtatásra szánt projektek létrehozásában, de alkalmas magas minőségű panoráma, timelapse, vagy 360° fényképek és videók készítésére is. Az eszköz augusztus közepétől érhető el a disztribútor kínálatában.



Szólj hozzá!

További 3DPrint

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés