Connect with us

Hirdetés

technokrata

Magyarországon is elérhetőek a világ legfejlettebb 3D nyomtatói

3DPrint

Magyarországon is elérhetőek a világ legfejlettebb 3D nyomtatói

Magyarországon is elérhetőek a világ legfejlettebb 3D nyomtatói

Az alumínium mechanikai szilárdsága a 3D nyomtatás könnyedségével

Az additív gyártás legfelkapottabb területe jelenleg a fémnyomtatás, eddig azonban mind a beszerezhető gépeknek, mind a szolgáltatásnak borsosan megkérték az árát.

02

A Markforged 3D nyomtatógyártó felismerte, hogy a kompozitok 3D printelése megoldást nyújthat azok számára, akiknek nem maga a fém alapanyag, hanem inkább a fém tulajdonságai, szilárdsága, ellenállósága a fontos. A Markforged ezért folyamatos karbon, üveg és kevlár szálerősítést alkalmazó gépeket fejlesztett, amelyek immár itthon is hivatalos, gyártói partnertől szerezhetők be. A vállalat zászlóshajója, a Mark Two pedig szeptembertől Budapesten is megtekinthető és természetesen próbára is tehető.

03

A már világszerte ismert Markforged márkának eddig nem volt hazai képviselete, most azonban az elérhető árú, de magas minőségű 3D technológiai megoldásokra specializálódott FreeDee Printing Solutions lépett partnerkapcsolatra a gyártóval. Elsődlegesen a robotika, elektronikai ipar és a járműipar támaszkodik a Markforged fejlesztéseire, amelyeket a FreeDee Printing csapata szeptemberben egy a kompozitok 3D nyomtatásáról szóló szakmai nap keretében is bemutat majd.

Irodájukban szeptember közepétől tekinthető meg és bér- vagy tesztnyomtatásra is igénybe vehető a Mark Two kompozit 3D nyomtató.

További 3DPrint

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés