Connect with us

Hirdetés

technokrata

A CraftUnique az ipari 3D nyomtatás nemzetközi élvonalában

CraftUnique

3DPrint

A CraftUnique az ipari 3D nyomtatás nemzetközi élvonalában

A CraftUnique az ipari 3D nyomtatás nemzetközi élvonalában

A Formnextet is meghódította a magyar 3D nyomtató

A 3D nyomtatás nem csupán az átlagfelhasználók egyedi ötleteinek és elképzeléseinek a megvalósítója, de az ipar számára is egyre nagyobb jelentőségű technológia.

A 100 %-ban magyar tulajdonú CraftUnique Kft. egy németországi kiállításon mutatta meg magát és kreativitását. A vállalat egy CraftBot 3D nyomtató formájú standdal várta a látogatókat, akik így egy igazi 3D nyomtató belsejében tudhattak meg még többet a magyar márkáról.

CraftUnique csapata

A modern gyártási technológiákkal, köztük az ipari 3D nyomtatással ismerkedhettek meg a látogatók az idei Formnext kiállításon Frankfurtban. Az esemény november 19. és 22. között, 4 napon keresztül több mint 600 kiállító részvételével zajlott. Az idei expo nem csupán azért volt különleges, mert a korábbi évekhez képest jelentősen megnőtt az a terület, ahol a cégek megjelenhettek, de azért is mert több mint 25 000 látogatója volt. A rendezvényen 32 nemzet képviseltette magát. A hazai mérnökök szaktudását és rátermettségét a CraftUnique Kft. egy formabontó standdal mutatta be. A látogatók egy hatalmas CraftBot nyomtató belsejében ismerkedhettek meg közelebbről a magyar mérnökök találékonyságával és tudásával, valamint a vállalat legújabb termékcsaládjával, a CraftBot Flow Generation névre keresztelt 3D nyomtatókkal. Több, nemzetközileg ismert és elismert 3D technológiával foglalkozó blogger és vlogger is meglátogatta a kiállítást, akik a helyszínen készített videóikban és interjúikban beszámoltak követőiknek a CrafBot nyomtatókról és a magyar cég sikereiről.

CraftBot Flow Generation nyomtatócsalád

A november nem csak a Formnext miatt volt mozgalmas a cég számára, ugyanis a hazai reklámszakma is elismerte áprilisi kampányát, melynek során az Avantgarde PR ügynökséggel együtt a hazai Trónok harca bemutatót tették egyedülállóvá. A Prizma Kreatív PR Díj a szektor/iparág alapján az ipar (ipari termékek) kategóriában ezüst minősítéssel díjazta a vállalatot. A kampány a 3D technológia és felhasználhatóságának népszerűsítése mellett igazi élményt adott a Trónok harca rajongóinak, hiszen bárki királynak vagy királynőnek érezhette magát a sorozat 3D nyomtatóval készített koronájában, a szerencsések pedig 3D nyomtatott Trónok harca ereklyékkel térhettek haza a premierről.

További 3DPrint

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés