Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ha érdekel a 3D nyomtatás, ide látogass el!

3DPrint

Ha érdekel a 3D nyomtatás, ide látogass el!

Ha érdekel a 3D nyomtatás, ide látogass el!

Megérkezett az új Ultimaker 3. Ha személyesen is megnéznéd akkor látogass el az Automotive Hungary-re.

Az Ultimaker a mai napon bejelentette legújabb generációs termékét, az Ultimaker 3-at. Az Ultimaker 3 fejlesztései olyan tervezői szabadságot, precizitást és ismételhetőséget ígérnek, amelyet nem látott ezelőtt a professzionális asztali 3D nyomtatás. A hardver, szoftver és ipari minőségű alapanyagok tökéletes integrációja és a beállítások összehangolása hatékony munkafolyamatot és még kiemelkedőbb precizitást eredményez. Az Ultimaker új modelljét elsőként itthon a hivatalos hazai forgalmazó, a FreeDee Printing Solutions mutatja be az  során október 19-21. között a Hungexpoban.

IMG_20161018_183844

  • Végtelen formai lehetőségek – Az Ultimaker 3 új, kétfejes kialakítása nagyobb tervezői szabadságot eredményez. Kifejezetten összetett geometriákat nyomtathatnak a felhasználók akár két színben és olyan műszaki alapanyagokat is kombinálhatunk, mint a Nylon vagy a vízoldható PVA. Ezzel egy szélesebb kapu tárul ki a kreativitás, kísérletezés és innováció előtt. A tiszta és zökkenőmentes kétfejes 3D nyomtatást automata fúvókaemelő rendszer is segíti. 
  • Magas rendelkezésre állás és kiemelkedő teljesítmény – A különböző alapanyagokra optimalizált, cserélhető extrudermagok könnyű karbantartást, az eddiginél is magasabb nyomatminőséget és megbízható ismételhetőséget tesznek lehetővé. 
  • Automatizáció – Az olyan felhasználóbarát fejlesztések, mint az NFC technológiás alapanyagfelismerés vagy az aktív tálcaszintezés megszüntetik a kísérletezgetést. Ezeknek köszönhetően az Ultimaker 3 automatikusan az adott anyag nyomtatásának legmegfelelőbb beállításokkal dolgozik, valamint munka közben javítja az esetleges manuális szintezési hibákat. Ennek köszönhetően 3D nyomtatási tapasztalatoktól függetlenül a szervezet bármely tagja képes lehet egyenletes, minden alkalommal tökéletes modellek gyártására.
  • Fejlett gépkapcsolat – Az Ultimaker 3 esetében már USB, WiFi és Ethernet csatlakozási lehetőségekből is választhatunk. A széleskörű, akadálymentes hozzáférést a beépített kamera is támogatja. amely képét a CURA, open source 3D nyomtatás előkészítő szoftveren keresztül bárhonnan nyomon követhetjük. A nyomtatási munkafolyamat így egyszerűen felügyelhető.

Az Ultimaker 3 mostantól elérhető az Ultimaker teljes hálózatában, így a FreeDee Printing Solutions-nél is. Az első, hazánkba érkezett modell pedig megtekinthető munka közben a FreeDee Ptinting standján (A pavilon, 303I) az AUTOMOTIVE HUNGARY-n szerdától péntekig. A csapat az új gép bemutatása mellett egy szakmai előadással is készül az autóipari gyártók és beszállítók számára a 3D nyomtatás legújabb trendjeről és alkalmazhatóságáról a járműgyártás területén.

A 3D technológia és a 3D nyomtatás legújabb híreit megtalálod az MM Műszaki Magazin weboldalán is.

A 3D nyomtatásról további érdekes információkat olvashatsz angol nyelven a Roche Industry weboldalán.



Szólj hozzá!

További 3DPrint

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés