Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ha érdekel a 3D nyomtatás, ide látogass el!

3DPrint

Ha érdekel a 3D nyomtatás, ide látogass el!

Ha érdekel a 3D nyomtatás, ide látogass el!

Megérkezett az új Ultimaker 3. Ha személyesen is megnéznéd akkor látogass el az Automotive Hungary-re.

Az Ultimaker a mai napon bejelentette legújabb generációs termékét, az Ultimaker 3-at. Az Ultimaker 3 fejlesztései olyan tervezői szabadságot, precizitást és ismételhetőséget ígérnek, amelyet nem látott ezelőtt a professzionális asztali 3D nyomtatás. A hardver, szoftver és ipari minőségű alapanyagok tökéletes integrációja és a beállítások összehangolása hatékony munkafolyamatot és még kiemelkedőbb precizitást eredményez. Az Ultimaker új modelljét elsőként itthon a hivatalos hazai forgalmazó, a FreeDee Printing Solutions mutatja be az  során október 19-21. között a Hungexpoban.

IMG_20161018_183844

  • Végtelen formai lehetőségek – Az Ultimaker 3 új, kétfejes kialakítása nagyobb tervezői szabadságot eredményez. Kifejezetten összetett geometriákat nyomtathatnak a felhasználók akár két színben és olyan műszaki alapanyagokat is kombinálhatunk, mint a Nylon vagy a vízoldható PVA. Ezzel egy szélesebb kapu tárul ki a kreativitás, kísérletezés és innováció előtt. A tiszta és zökkenőmentes kétfejes 3D nyomtatást automata fúvókaemelő rendszer is segíti. 
  • Magas rendelkezésre állás és kiemelkedő teljesítmény – A különböző alapanyagokra optimalizált, cserélhető extrudermagok könnyű karbantartást, az eddiginél is magasabb nyomatminőséget és megbízható ismételhetőséget tesznek lehetővé. 
  • Automatizáció – Az olyan felhasználóbarát fejlesztések, mint az NFC technológiás alapanyagfelismerés vagy az aktív tálcaszintezés megszüntetik a kísérletezgetést. Ezeknek köszönhetően az Ultimaker 3 automatikusan az adott anyag nyomtatásának legmegfelelőbb beállításokkal dolgozik, valamint munka közben javítja az esetleges manuális szintezési hibákat. Ennek köszönhetően 3D nyomtatási tapasztalatoktól függetlenül a szervezet bármely tagja képes lehet egyenletes, minden alkalommal tökéletes modellek gyártására.
  • Fejlett gépkapcsolat – Az Ultimaker 3 esetében már USB, WiFi és Ethernet csatlakozási lehetőségekből is választhatunk. A széleskörű, akadálymentes hozzáférést a beépített kamera is támogatja. amely képét a CURA, open source 3D nyomtatás előkészítő szoftveren keresztül bárhonnan nyomon követhetjük. A nyomtatási munkafolyamat így egyszerűen felügyelhető.

Az Ultimaker 3 mostantól elérhető az Ultimaker teljes hálózatában, így a FreeDee Printing Solutions-nél is. Az első, hazánkba érkezett modell pedig megtekinthető munka közben a FreeDee Ptinting standján (A pavilon, 303I) az AUTOMOTIVE HUNGARY-n szerdától péntekig. A csapat az új gép bemutatása mellett egy szakmai előadással is készül az autóipari gyártók és beszállítók számára a 3D nyomtatás legújabb trendjeről és alkalmazhatóságáról a járműgyártás területén.

A 3D technológia és a 3D nyomtatás legújabb híreit megtalálod az MM Műszaki Magazin weboldalán is.

A 3D nyomtatásról további érdekes információkat olvashatsz angol nyelven a Roche Industry weboldalán.Szólj hozzá!

További 3DPrint

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés