Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mostantól több mint 200 e-shop termékeit juttatják el a vevőkhöz az AlzaBoxok

alzaboxok

FrissInfo

Mostantól több mint 200 e-shop termékeit juttatják el a vevőkhöz az AlzaBoxok

Mostantól több mint 200 e-shop termékeit juttatják el a vevőkhöz az AlzaBoxok

Az AlzaBoxok ezentúl nemcsak az Alza, hanem számos más webshop termékeit is elhozzák a vásárlóknak.

A nap 24 órájában kényelmesen átvehető és biztonságos kiszállítást a vevők többek között az Express One és a DHL Express által szállított csomagok esetében is kérhetik AlzaBoxba.

Magyarországon elsőként az AlzaBoxok fogadják külső logisztikai cégek szállítmányait a saját webshop termékeken kívül. A globálisan megkötött szerződéseknek köszönhetően ezentúl a DHL Express, a DPD, a GLS, a Packeta, a WE|DO és az Österreichische Post leányvállalataival (például az Express One + egy szlovák csomagküldő szolgáltatás) küldött csomagokat is a hozzájuk közel eső AlzaBoxba rendelhetik a vásárlók. Ennek eredményeként az AlzaBoxok több mint 200 e-shoppal vannak kapcsolatban az Alzán kívül. Jelenleg 185 AlzaBox szolgálja ki a megrendelőket Budapesten és környékén, egymillió csomagos havi forgalommal. A hálózat tovább bővül majd 2023-ban, az Alza készen áll arra, hogy az ügyfelek érdeklődésétől függően 1000 AlzaBoxot tegyen elérhetővé országszerte.

„Az AlzaBoxok segítségével hatékonyabbá és olcsóbbá válik a szállítás. Ezért nagy örömünkre szolgál, hogy mostantól a magyar partnerek számára is elérhető ez a Csehországban és Szlovákiában már sikeresen működő szolgáltatás”

– mondta Pajda Marianna, az AlzaBox üzletág magyarországi vezetője. Kiemelte:

„Számításaink szerint mintegy 30%-kal kisebb karbonlábnyomot jelent a csomagautomatába szállított csomag, mint a közvetlen házhozszállítás”.

„Örülünk, hogy csatlakoztunk az Alzabox hálózathoz, amelynek köszönhetően nőtt a kézbesítési hatékonyságunk. Hatalmas előny, hogy címzettjeink részére immár éjjel-nappal elérhető a csomagátvétel, valamint lehetőségük van a házhoz kért csomagok tárgynapi átirányítására is. Ezt a szolgáltatásunkat Magyarországon az elsők között vezettük be. Futárjaink egy Alzaboxba való kézbesítés során több küldeményt is le tudnak adni, így tovább csökken az egy csomagra jutó szén-dioxid kibocsátásunk. Az AlzaBox együttműködésben terveink között szerepel a visszaküldés jövőbeli bevezetése, amely során címzettjeink a csomagautomatákon keresztül indíthatják meg a visszaküldés folyamatát. Bízom benne, hogy az Alzabox hálózattal rengeteg ügyfelünk és címzettünk napjait könnyíthetjük meg a karácsonyi időszakban”

– tette hozzá Pesztericz Péter, az Express One ügyvezető igazgatója.

„A DHL Express Magyarország Kft. számára kiemelten fontos ez az együttműködés, hiszen így a DHL Express által kézbesítendő küldemények még gyorsabban és egyszerűbben, az ügyfelek igényeihez jobban igazodva juthatnak el a címzettekhez az Alzaboxok segítségével. A nap 24 órájában elérhető Alzabox automatákkal kibővült DHL Express csomagautomata hálózattal tovább tudjuk javítani a sikeres első kézbesítések arányát, ez a törekvés pedig egybevág a DHL Express céljaival, hiszen az Alzaboxok segítségével a szállítások ökológiai lábnyomát is csökkenteni tudjuk. Az új együttműködés által ügyfeleink számára még jobb, gyorsabb és rugalmasabb szolgáltatást tudunk nyújtani, hiszen így már több mint 220 helyszínen vehetik majd át a DHL Express által kézbesített küldeményeiket”

– hangsúlyozta Mészáros Ádám, a DHL Express Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További FrissInfo

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés