Connect with us

technokrata

Ezzel az alkalmazással kedvenc színészeinkkel olvastathatunk fel

fakeyou

Dotkom

Ezzel az alkalmazással kedvenc színészeinkkel olvastathatunk fel

Ezzel az alkalmazással kedvenc színészeinkkel olvastathatunk fel

Az alábbi weboldal az internet „hamis” részéhez tartozik, mármint abban az értelemben, hogy a kiválasztott karakter szájába olyan mondatokat adhatunk, amelyeket valójában sosem mondott el.

Egy egyszerű és szórakoztató weboldal a FakeYou, amely arra vállalkozik, hogy általunk leírt szövegeket mondassunk el különféle karakterekkel. Az oldal minimalista küllemű. Egy szövegdobozba kell beírni – angol nyelven – a szöveget, majd utána karaktert lehet választani. Igen terjedelmes a lista, olyannyira, hogy még kategóriák szerinti csoportosítás is van.

Választhatunk színészt, ismert embert, rajzfilmfigurát, majd a Speak gombra kell kattintani. Ezután egy kicsit várnunk kell, majd a szolgáltatás generálja a hangot. A „felolvasást” egy kis lejátszón indíthatjuk el a nyílra kattintva.

A hanganyag le is tölthető, WAV formátumban. Ehhez a „lejátszó” jobb oldalán található három pontra kell kattintani, és a Download lehetőséget választani. De nemcsak innen kezdeményezhetjük a letöltést, hanem a Permalink & Download feliratra kattintva is. Itt érdekes részleteket, például úgynevezett hanglenyomatot (spektrogramot) is megnézhetünk a szövegről, illetve információkat kapunk a hang létrehozójáról is.

Forrás: HVG

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Smart home

Érkezik a leggyorsabb videócsengő

2022. június 28. kedd
klímaberendezések
google

SmartWatch

Menő szíjakkal jön a Google Pixel Watch

2022. június 23. csütörtök

Smart home

Ilyen szempontok alapján választunk klímát

2022. június 22. szerda
ikea

Kütyük

Bakelitlejátszót dobott piacra az IKEA

2022. június 16. csütörtök

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu