Connect with us

Hirdetés

technokrata

1,3 millió eurót gyűjtöttek össze a Vodafone Csoport dolgozói a koronavírus elleni harc támogatására

vodafone csoport

Dotkom

1,3 millió eurót gyűjtöttek össze a Vodafone Csoport dolgozói a koronavírus elleni harc támogatására

1,3 millió eurót gyűjtöttek össze a Vodafone Csoport dolgozói a koronavírus elleni harc támogatására

Áprilisban jelentette be a Vodafone Csoport, hogy nemzetközi szinten gyűjtést indít munkavállalói körében, hogy ezzel segítsék világszerte a koronavírus hatásai miatt nehéz helyzetbe került karitatív szervezetek munkáját. A három hónapon át tartó gyűjtés június végén zárult le, ezalatt a Vodafone Csoport dolgozói összesen 1,3 millió eurót gyűjtöttek össze. A Vodafone Magyarország és a VOIS Vodafone Szolgáltató Központ munkavállalói is részt vettek a gyűjtésben, és adományukkal a Magyar Ökumenikus Segélyszervezetet és a Magyar Máltai Szeretetszolgálatot támogatják helyi szinten.

A koronavírus terjedésének megakadályozását célzó korlátozások világszerte jelentős fennakadásokat okoznak, az ezek következményeként kialakuló gazdasági turbulencia pedig sok ember életére van negatív hatással. Nem csoda, hogy a szokásosnál jóval többen fordulnak segítségért a karitatív szervezetekhez. Az áprilisban életre hívott Vodafone Alap ezért kifejezetten a szolgáltató saját piacain, a legkiszolgáltatottabbak számára hatalmas segítséget nyújtó helyi jótékonysági szervezeteket kívánja támogatni.

A finanszírozási kampány három hónapig volt meghirdetve nemzetközi szinten a Vodafone Csoport munkatársai körében. Ez idő alatt összesen 1,3 millió euró gyűlt össze a világ különböző pontjain működő Vodafone leányvállalatok dolgozóinak összefogásával. A Vodafone Magyarország és a VOIS Vodafone Szolgáltató Központ munkavállalói is részt vettek a globális kezdeményezésben, az általuk felajánlott összegekkel a Vodafone Magyarország Alapítvány helyi szinten a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat munkáját fogja támogatni.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat valamennyi tevékenységét átalakította a járvány miatt, karitatív munkáját az előírt óvintézkedéseket betartva folytatta. Az elmúlt hónapokban rászoruló emberek tízezreiről – köztük idősekről, fogyatékkal élő és hajléktalan emberekről, nélkülöző családokról és hátrányos helyzetű településeken élő gyermekekről – gondoskodtak nap, mint nap.

Az Ökumenikus Segélyszervezet a beérkező adományokat az átmeneti otthonaikban élő családok támogatására fordítja. Olyan családokat segítenek, akik a vírus miatt nehéz helyzetbe kerültek, emiatt a Segélyszervezetnek kell biztosítania teljes ellátásukat, és a gyerekek digitális oktatásban való részvételét. Segítik továbbá az intézményeik látókörében élő hajléktalanokat és a hátrányos helyzetű családokat, akiket eleve nehéz helyzetben értek utol a járvány következményei, és még kilátástalanabbá vált küzdelmük a napi megélhetésért.

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés