Connect with us

Hirdetés

technokrata

Összefűznél két PDF-et? Ezen az oldalon gyorsan megy!

Dotkom

Összefűznél két PDF-et? Ezen az oldalon gyorsan megy!

Összefűznél két PDF-et? Ezen az oldalon gyorsan megy!

Ezúttal is bemutatunk 5 hasznos honlapot, amelyek között PDF fájlok menedzselésére használható szolgáltatást, WiFi tesztert és még fájlküldő megoldást is találsz!

mergepdf

SmallPDF

Ha előfordult már veled, hogy több PDF dokumentumból egyet kellett varázsolnod, esetleg épp ellenkezőleg, egyből kellett kivágni néhány oldalt, akkor a Smallpdf.com a te oldalad! A honlapon különféle, PDF-hez kapcsolódó trükköket hajthatunk végre, kezdve a tömörítéstől a konvertáláson át a jelszóval való védelemig.

logout

Superlogout

Elég megnyitnod az oldalt és szinte az összes szolgáltatásból azonnal ki is léptél! A Superlogout tényleg működik, a WordPress, Google, YouTube, Drobpox és eBay fiókomból is kiléptetett rögtön azután, hogy ráklikkeltem a böngészőben a hivatkozására. Leginkább tehát nyilvános gépeken ideális, ahol gyorsan kiléphetsz mindenhonnan, megelőzve, hogy bárki is hozzáférjen az adataidhoz.

CityWiFi

HoltelWiFiTest

Ha fontos számodra, hogy ahova utazol, jó WiFi legyen, akkor foglalás előtt nézz fel a HotelWiFiTest-re, hiszen az oldalon épp az internethálózattal kapcsolatos információkat tudhatod meg. Az oldalon több ezer hotel adatai találhatóak meg, tehát jó esély van rá, hogy az általad kinézett városban is lesz több szálló, amiről információkat tudhatsz meg.

filemanagement

Corrupt a file

Nem készült el időben a beadandó és szeretnél egy nap haladékot? Akkor a corrupt file nevű oldalra érdemes ellátogatni, ahol bármilyen fájlt működésképtelenné tehetsz. Csak annyi a dolgod, hogy feltöltsd a félkész állományt (amit előtte azért lemásolsz a biztonság kedvéért!), majd a Corrupt File gombra megnyomva “elrontod”.

big-data_illu_greenbookblog

WeTransfer

Szeretnél átküldeni egy nagyobb fájlt az ismerőseidnek? Akkor a WeTransfert neked találták ki, hiszen az oldalra akár 2 GB-os dokumentumot is, amit aztán egyszerűen meg is oszthatsz a barátaiddal. A WeTransfer ingyenes, de létezik fizetős verziója is, ott már akár 20 GB-os fájlok küldésére és 100 GB-nyi adat tárolására is lehetőség van!

Nem ez az első alkalom, hogy különleges/érdekes/hasznos oldalakat válogattunk össze. Ha kiváncsi vagy a korábbiakra, akkor a sorozatunk 1. részét ide kattintva tekintheted meg,  a másodikat innen érheted el, a harmadikért ide kell böknöd, a negyediket itt olvashatod el, míg az ötödiket erre találod. Az előző, vicces honlapokat bemutató cikkünket pedig ide kattintva olvashatod el. 

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés