Connect with us

Hirdetés

technokrata

Imádsz utazni? Akkor ebben a játékban sok sikered lesz!

Dotkom

Imádsz utazni? Akkor ebben a játékban sok sikered lesz!

Imádsz utazni? Akkor ebben a játékban sok sikered lesz!

Ha sok helyen jártál már és jól megismerted a helyi különlegességeket, akkor tetszeni fog a Geoguessr! Az igazán jó szórakozást ígérő oldal mellett további négy, igen hasznos honlapot is megismerhetsz!

geoguessr

Geoguessr

Kitalálod, hol vagy? A Geoguessr-nél ugyanis az a feladatod, hogy megmond, hova tett le téged a rendszer a Google Maps óriási adatbázisában. A térképet úgy használhatod, mint a hagyományos Maps-et, annyi különbséggel, hogy itt nem mondja meg a rendszer, hol vagy, azt neked kell kitalálni! Érdemes megnézni az oldalt, jó szórakozás, ha az embernek van pár szabad perce!

unlisted

Unlisted Videos

Velem már több ízben is előfordult, hogy egy linkre kattintva egy nem listázott videónál találtam magam. Maga a felvétel hasznos volt, így később szerettem volna újra megnézni, ám mivel nem listázott tartalomról volt szó, nem akadtam a nyomára. Mostanáig! Az Unlisted Videos ugyanis épp azokat a felvételeket mutatja meg, amelyek nem listázottak a YouTube-on. Azt azért fontos tudni, hogy a listát emberek töltik fel, nem automatikus szolgáltatásról van szó. Ettől függetlenül érdemes körbenézni, így is több mint 30 ezer videót találhatsz meg!

randomorg

Random.org

Fej vagy írás? Mindegy, mi a végeredmény, a random.org segít dönteni. A honlapon többféle, véletlenszerű választási lehetőséged van, így akár pénzérme feldobás, akár egy random szám kiválasztása is lehetséges.

sumopaint

SumoPaint

A Photoshop és a Paint találkozásából született a SumoPaint. Az akár online is elérhető szolgáltatás ugyanis alapvetően a Microsoft rajzolóprogramjának felhasználóit célozza meg, de mégis jóval többet tud annál, a felülete pedig leginkább az Adobe nagy sikerű képszerkesztőjére hasonlít.

speedtest

Speedtest.net

Úgy érzed, hogy lassú az internet? Mielőtt bármilyen beállítás módosítására adnád a fejed, érdemes először a Speedtest.net-re érdemes felmenned, az oldalon ugyanis azonnal megnézheted, hogy épp milyen sebességű a hálózat. A honlapon azonnal lefut egy teszt, így minden szempontból aktuális adatokat látsz majd.

További hasznos oldalakt néznél? 

A honlapokat bemutató sorozatunk 1. részét ide kattintva tekintheted meg,  a másodikat innen érheted el, a harmadikért ide kell böknöd, míg a negyediket itt olvashatod el. Amennyiben pedig az előző, 5. részre vagy kíváncsi, úgy ide kattints

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés