Connect with us

technokrata

Plakátot varázsolnál a kedvenc képedből? Ezzel a honlappal könnyen megy majd!

Dotkom

Plakátot varázsolnál a kedvenc képedből? Ezzel a honlappal könnyen megy majd!

Plakátot varázsolnál a kedvenc képedből? Ezzel a honlappal könnyen megy majd!

Ezúttal is 5 hasznos honlapot mutatunk be, így egy igen hasznos plakátkészítő mellett jelszógeneráló és önéletrajz-készítő oldalt is megismerhetsz.

The Rasterbator

Szeretted volna már valaha nagyban is látni egy képed? Mondjuk poszterként? Nos, ebben az esetben a Rasterbatornak örülni fogsz. Az oldal ugyanis egy feltöltött képet több oldalra vág szét, így akár posztereket is készíthetsz az egyszerű otthoni nyomtatóddal!

goodmovetowatch

A Good Movie to Watch

Nem tudod mit nézzél ma este? Akkor a Good Movie to Watch a te oldalad! A honlapon véletlenszerű ajánlatokat kaphatsz, mindössze annyit kell tenned, hogy megadod, hogy a legújabb, a legjobb, vagy az összes film közül szeretnél valamit megnézni.

manualslib

Manualslib

Mindenkivel előfordulhat, hogy elfelejti, hogyan kell használni egy eszközt. Ilyenkor jön jól a használati útmutató, amely persze a legtöbb esetben épp akkor nincs meg, amikor szükség lenne rá. Ekkor jön képbe a ManualsLib, amely több mint 1,5 millió termékhez kínál ingyenesen letölthető útmutatókat. Sajnos magyar nincs köztük, de amennyiben jól beszélsz angolul, sokat segíthetnek ezek a használatik is.

protectpassword

Secure Password Generator

Azt mindenki tudja, hogy egy jelszót több helyen használni nem épp a legbiztonságosabb dolog. De mi van akkor, ha nincs ötletünk egy új, biztonságos jelszó kitalálására? Segítségül hívhatjuk például a Secure Password Generatort, amely a beállított adatok alapján (például kis- és nagybetűk, speciális karakterek használata) generál nekünk egy egyedi, biztonságos jelszót.

cvmaker

cvmaker

Mindenki életében eljön az idő, amikor új állást kell keresnie. A különféle jelentkezések során az embert elsőként az önéletrajza alapján ítélik meg a HR-esek, így különösen fontos, hogy a lehető legjobb oldalunkat mutassuk. Ebbe a szakmai kompetenciák mellett az önéletrajz külseje is beletartozik, azaz ezt is érdemes komolyan venni. Szerencsére a cvmaker segít nekünk ebben, a honlapon ugyanis egyszerűen összeállíthatjuk a különböző, előre elkészített témák alapján az önéletrajzunkat, amely biztosan jobba néz majd ki, mint a jelentkezők többségéé.

A honlapokat bemutató sorozatunk 1. részét ide kattintva tekintheted meg,  a másodikat innen érheted el, a harmadikért ide kell böknöd, míg a negyediket itt olvashatod el. 

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu