Connect with us
Hirdetés

technokrata

Az Epson EH-TW9200W lett idén Európa legjobb házimozi projektora

Dotkom

Az Epson EH-TW9200W lett idén Európa legjobb házimozi projektora

Az Epson, a világ elsőszámú projektorgyártója bejelentette, hogy az Európai Kép- és Hangszövetség (EISA) Európa házimozi projektora 2014-2015 díját az Epson EH-TW9200W készüléke nyerte el.

Az EISA kitüntetését minden évben azoknak az új termékeknek ítélik oda, amelyek a legfejlettebb technológiát, a legvonzóbb funkciókat, kimagasló formatervezést és ergonómiát ötvözik, valamint a legjobb ár-érték arányt a kínálják a kreatív termékekre vágyó felhasználók számára.

Az EISA zsűrije a vetítőt kiváló házimozi eszközként jellemezte. A bírák a példaértékű nagyképernyős látvány, a könnyű kezelhetőség és használat, a rendkívül halk működés, valamint az elegáns formaterv kombinációját díjazták.

„Nagyon örülünk a győzelemnek. Egy ilyen független és nagy tiszteletnek örvendő szervezet, mint az EISA elismerése tovább erősíti pozíciónkat a projektorok és házimozi technológiák élvonalában. Az EH-TW9200W készülék nagyszerű bizonyítéka a kimagasló minőségű projektorok gyártása terén szerzett tapasztalatainknak” – mondta Madlyne Colson, az Epson Europe termékmenedzsere.

Az Epson EH-TW9200W egy vezeték nélküli Full HD projektor, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók felesleges kábelek nélkül, távolról csatlakoztathassák Full HD készülékeiket.

A projektor okostelefonokhoz és táblagépekhez MHL-csatlakozóval kapcsolódik és a korábbi modellekhez képest majdnem kétszer nagyobb kontrasztaránnyal rendelkezik, valamint képkocka interpolációt (Frame Interpolation) is biztosít 3D módban.

Az Epson felsőkategóriás terméke tökéletes háromdimenziós élményt nyújt. Filmrajongók szélesebb körének kínálnak prémium mozi technológiát a készülék egyszerűbb változatai, amelyekkel a nagyképernyős élmény kisebb ráfordítás mellett élvezhető.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés